free download 78 travel guides written by experts

Copiii de la scoala speciala nr. 1 din Bucuresti- musafiri la Liberty Center

Azi, 11 decembrie, Liberty Center i-a avut ca invitati pe copiii de la scoala speciala nr.1 din Bucuresti., unde sunt scolarizati copii cu deficiente mintale.

Astfel, un grup de 19 copii apartinand claselor 7 si 8, cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, insotiti de profesori si supraveghetori, au sosit azi la ora 11 la Liberty Center, pentru a-l intalni pe Mos Craciun.

Au fost asteptati la Casuta lui Mos Craciun, un spatiu special amenajat la parterul complexului, unde s-au intalnit cu mosul, au vorbit cu el, i-au spus poezii si i-au cantat colinde, au facut poze impreuna cu el, iar la final au facut fotografii de grup impreuna cu elfii.

Intalnirea cu Mos craciun a provocat emotie si bucurie in randul copiilor, multi fiind pentru prima data fata in fata cu acest personaj de poveste.

La sfarsitul intalnirii, copii au primit cadouri constand in ghiozdane oferite de Hervis, bluzoane calduroase oferite de Liberty Center, precum si cozonaci, dulciuri diverse si portocale .

Scoala speciala nr.1 este o unitate scolara pentru elevii cu deficiente mintale moderate si severe, functioneaza in regim semiinternat si este destinata instruirii, educarii si recuperarilor copiilor cu deficienta mintala, scolarizand elevi cu varste intre 7 si 21 de ani (clasele I- X)

Mos Craciun ii asteapta pe toti copiii care ajung la Liberty Center, pe tot parcursul acestei luni, pana in ajunul Craciunului, oferind jucarii in schimbul unui cantecel sau a al unei poezii. Mosul este prezent la Liberty  Center in timpul saptamanii intre orele 16:00 si 19:00, iar vinerea, sambata si duminica in intervalul 11.00- 19:00.

Bucuresti, 12.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *