free download 78 travel guides written by experts

Copiii au prima lor televiziune online, tvCopii.ro

Cele mai indragite personaje de desene animate, cantece celebre cu si pentru copii, filme, cele mai spectaculoase gradini zoologice din lume, jocuri, sunt numai cateva dintre „ingredientele” care alcatuiesc „grila de programe” a primei televiziuni online pentru copii, tvCopii.ro. Lansata in urma cu o luna de zile, tvCopii.ro este deja urmarita de peste 4.000 de oameni saptamanal si inregistreaza aproximativ 50.000 de afisari pe saptamana, conform trafic.ro.
Arhiva site-ului este imbogatita in fiecare zi, astfel ca www.tvCopii.ro ofera deja aproximativ 100 de filme din toate categoriile. si publicul primei televiziuni online pentru copii poate contribui la continutul site-ului, trimitand propriile filme, fotografii, povesti sau povestiri. De altfel, site-ul este in totalitate interactiv, utilizatorii pot comenta filmele publicate si pot trimite raspunsurile lor la „intrebarea saptamanii”.
„www.tvCopii.ro este locul unde copiii gasesc divertisment, dar si educatie, insa prezentata intr-o forma cat se poate de accesibila, colaboram cu cadre didactice care ne indruma in acest sens. Le oferim copiilor lectii de desen, cantece in limbi straine, incercam sa le stimulam creativitatea, incercam sa le dezvoltam gandirea si inteligenta. si le mai pregatim multe surprize”, spune Andrei Ghica, administratorul
tvCopii.ro.

Televiziunea online tvCopii.ro a fost creata de acceasi echipa care a lansat UtileCopii.ro, site care se adreseaza parintilor si viitorilor parinti. Cei peste 20.000 de vizitatori pe saptamana ai site-ului (sursa: trafic.ro) primesc informatii utile de la specialisti in pediatrie, psihologie si obstetrica-ginecologie.

Bucuresti, 30.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *