free download 78 travel guides written by experts

Copiii au intrare gratuita la Divertiland toata luna iunie

Clientii pot veni acum la distractie și cu autobuzul 236

Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România localizat în vestul capitalei, în zona Militari, care și-a redeschis porțile pe 30 mai, desfãșoarã o campanie, pânã la finalul lunii iunie, prin care copiii sub 10 ani beneficiazã de intrare gratuitã la distracție. Adulții însoțitori vor plãti 50 RON în timpul sãptãmânii și 80 RON în weekend.

Pe durata vizitei la Divertiland, cei mici se pot bucura de toboganele și piscinele special dedicate lor, se pot juca cu animatorii Divertiland sau pot participa la diverse concursuri și ateliere.

În sezonul 2014, Divertiland așteaptă peste 120.000 de vizitatori, cu atracții incitante și cu servicii moderne și de calitate, printre care 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București.

Printre noutãțile acestui sezon se numãrã și variantele de transport prin care vizitatorii pot ajunge la Divertiland:
· cu autobuzul 236, cu plecare de la stația de metrou Eroilor
· cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, cu plecare de la stația de metrou Pãcii (zona Turbohale)
· cu trenurile Regiotrans, care asigurã conexiunea cu orașe importante precum București, Brașov, Ploiești și Craiova.

Pentru sezonul 2014, Divertiland a lansat sistemul online de cumpãrare a biletelor, care aduce clienților reduceri și avantaje suplimentare, precum și pachete, care nu sunt disponibile în mod normal la casierie. Spre exemplu, în cazul biletelor achiziþionate prin intermediul site-ului, biletele pentru adulți costa 45 de RON, în timpul sãptãmânii, și 72 RON în weekend.

În iunie, familiile cu unu sau doi copii, în vârstă de cel mult 10 ani fiecare, vor plăti doar biletele pentru adulții însoțitori. În cazul grupurilor formate din mai mult de doi copii sub 10 ani, accesul va fi gratuit doar pentru doi dintre aceștia, iar biletele pentru ceilalți vor costa numai 25 RON.

Biletul de intrare asigurã vizitatorilor accesul la toate atracțiile, pe parcursul întregii zile, oferindu-le o experiențã completã în parc. Pânã la finele lunii august, vizitatorii vor avea acces la o serie variatã de tobogane și piscine, tunuri cu apã, țâșnitori, la plajã cu nisip auriu, râul care traverseazã tot parcul, foișoarele de familie, piscina cu valuri, singura de fel din România, și tot ce mai cuprinde Divertiland.

Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, iar în interior se regãsesc șezlonguri, umbrele și colaci. Peste 65% din vizitatorii anului trecut au venit însoțiți de familii, care au trãit la maxim vacanța de o zi la Divertiland, bucurându-se de zonele dedicate celor mici. Aici îi așteaptã și în noul sezon zona Los Petitos ce reunește locuri de joacã inedite, tobogane și piscine special concepute pentru copiii de orice vârstã.

Bucuresti, 04.06.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *