free download 78 travel guides written by experts

Coordona o echipa de 50 de barbati pe un vas de croaziera

Uite cum a ajuns Maria Ungureanu, concurentă Top Chef, să fie atacată cu un cuţit!

A reuşit să ajungă pe o funcţie importantă şi să aibă succes într-o lume a bărbaţilor, iar în România Maria Ungureanu este una dintre puţinele femei care se poate lăuda cu titulatura de Chef. A gătit pe unele dintre cele mai luxoase nave de croazieră din lume, ajungând chiar să coordoneze o echipă de 50 de bărbaţi, fiind singura femeie din bucătărie şi şefa. Cu o astfel de funcţie şi într-un astfel de context, Maria Ungureanu s-a lovit de fel de fel de provocări. Şocul cel mai mare a fost însă când unul dintre angajaţi a atacat-o cu un cuţit. Uite ce s-a întâmplat! 

“Aveam o echipă frumoasă pe vas. Pentru mine devenise obişnuinţă deja să lucrez într-un mediu în care majoritatea angajaţilor erau bărbaţi. Conflicte nu erau între noi, iar seara după terminarea programului stăteam de vorbă, făceam haz. Bărbaţii clachează însă în momente când nu te aştepţi. De obicei, bucătarii ţineau la ei un cuţit pe care îl foloseau la sculptat legume şi fructe. Într-o zi însă am avut o discuţie mai aprinsă cu unul dintre ei legată de ceea ce trebuia să gătească şi într-un moment de furie a scos cuţitul din buzunar. Din fericire a fost doar şocul, însă pe vasele de croazieră de lux nu se glumeşte cu aceste situaţii, nu sunt trecute cu vederea. În secunda doi bucătarul a fost trimis acasă fără drept de a se mai întoarce. Acolo, femeile sunt tratate cu respect şi nu se admit abateri”.

Cu Maria Ungureanu, dar şi cu ceilalţi concurenţi rămaşi în competiţie, telespectatorii se vor întâlni luni, de la 20.30, în cel mai tăios cooking show din România, Top Chef.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *