free download 78 travel guides written by experts

Controlere revolutionare de la Paxton Access: Net2 Nano & Plus

AVITECH introduce doua noi modele de controlere pe piata de securitate din Romania, marca Paxton Access: Net2 Nano si Net2 Plus. Produsele fac parte din gama Net2 si revolutioneaza piata sistemelor de control acces, primul fiind un sistem acces wireless, iar cel de-al doilea putandu-se conecta direct la reteaua TCP/IP.

Net2 Nano inlocuieste conectarea prin fir cu una wireless, prin simpla conectare a echipamentului Net2Air USB Bridge la serverul Net2 al sistemului (PC). De asemenea, intre Net2Air si serverul Net 2 al sistemului de control acces exista o comunicare securizata.

Net2 Plus controleaza o singura usa si se poate conecta la o linie RS485 dedicata transferului de date. Acest lucru reduce costul echipamentului si timpul necesar pentru instalare, acolo unde exista un PC in retea. Net2 Plus este mai rapid in transferul de date si detine mai multa memorie decat orice alt controler Net2. Este solutia perfecta pentru locatiile unde se doresc sisteme de control acces si in care exista o retea TCP/IP.

Paxton Access este cel mai important furnizor britanic de solutii si echipamente pentru controlul accesului. Gama de produse Net2 de la Paxton Access este destinata sistemelor de control al accesului si pontajelor modulare si centralizate. Sistemele pot cuprinde de la una pana la cateva sute de usi controlate, putand avea maxim 10.000 de utilizatori.

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale, integrate pentru domeniile audio-video, securitate, instalatii electrice, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie.

In prezent, AVITECH este structurata pe divizii specializate in patru domenii de activitate: Audio-Video, Systems, SmartHouse, Service.

AVITECH comercializeaza produsele Paxton Access prin divizia Systems, care este specializata in furnizarea de solutii profesionale in domeniul sistemelor de securitate, instalatiilor electrice (curenti slabi si medii), automatizarilor si BMS, IT&C. Divizia asigura proiectarea, instalarea si configurarea oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *