free download 78 travel guides written by experts

Controleaza rezultatele din Google despre tine cu BrandYourself

Iata o platforma de tip Do-It-Yourself care este, la baza, gratuita, optiunile suplimentare fiind oricum accesibile, cu ajutorul careia utilizatorii pot prelua controlul rezultatelor aparute despre ei in Google.

In procesul de SEO aplicatia nu utilizeaza tactici care sa intre in categoria "Black Hat", de aceea nici nu garanteaza automat imbunatatirea reputatiei online.

BrandYourself ajuta insa utulizatorii sa vada ce rezultate apar cand le este cautat numele, cine il cauta, ii ajuta sa adauge noi linkuri relevante (la diverse profiluri, articole etc.), sa vada evolutia unor rezultate etc. Utilizatorii primesc alerte pe email atunci cand apare o modificare importanta in ceea ce ii priveste (cand anumite linkuri avanseaza sau dimpotriva).

Oricine isi doreste ca rezultatele obtinute de altii sa fie relevante, sa le ofere acelor persoane date cat mai bune, sa ajunga imediat la articole relevante.

O aplicatie care poate ajuta in acest sens, mai ales ca nu toata lumea are multe notiuni despre SEO, si mai ales una care nu foloseste diverse tactici mai putin recomandate nu poate fi decat de bun augur.

Poate fi o idee sa testati aplicatia intai pentru a vedea cum functioneaza, ce gasesc altii cand cauta numele vostru si apoi sa vedeti, introducand linkuri conform procedurii descrise pe siteul oficial, ce puteti face pentru a va imbunatati prezenta online.

Un plus al acestei platforme este siteul bine organizat, cu informatii accesibile imediat, intuitiv si cu date complete.

23.03.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *