free download 78 travel guides written by experts

…continuarea legendei la Editura Trei

Primul tiraj epuizat în 5 zile de la apariţie!

Bărbaţi care urăsc femeile – Stieg LARSSON

Prin urmare, cartea lui Stieg Larsson se bucură de un start excelent în limba romană.
Alte păreri despre ea aflaţi, în curând, de la:
§    Dan C Mihăilescu, joi 11 septembrie, la ora 9, la PRO TV;
§    Marţi, 9 septembrie, ora 9, B1 TV, Matinal.

 Stieg Larsson a scris Millenium, trilogia despre corupţie, jurnalism şi lumea financiară care a zdruncinat poziţii înalte în economia şi politica Suediei. 1935 de pagini despre şantaje economice, corupţie, mişcări fasciste, servicii secrete, trafic de carne vie, prostituţie, spionaj, politică şi psihiatrie care au dus la vânzări incredibile pentru o carte europeană: 3 milioane de exemplare în Suedia, Danemarca, Norvegia şi Finlanda, peste 1 milion de exemplare în Franţa. În Statele Unite, cu o lună înainte lansării, cartea e deja în topuri.

Autorul, Stieg Larsson, a murit în condiţii neelucidate, în urma unei crize cardiace la câteva zile după predarea cărţii către editor. Primul volum, Bărbaţi care urăsc femeile, îi aduce împreună pe Blomkvist, un jurnalist căzut în dizgraţie din cauza unui scandal financiar, şi pe Lisbeth Salander, o tânără de 24 de ani, hackeriţă adeptă a unui stil de viaţă punk şi cu o inteligenţă de geniu. Cei doi vor elucida o crimă petrecută pe domeniile unui mare magnat suedez, în urmă cu 40 de ani.

Pentru că Stieg Larsson a fost reporter de război în Africa nu s-a temut de nimic când a scris romanele sale. În schimb marii corupţi, nu numai ai Suediei, au un motiv să se teamă.  „Toţi oamenii au secrete. Important este să le afli!“ e mesajul său. Pe care l-a susţinut până în ultimele clipe.

Bucuresti, 09.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *