Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Continuarea “Baladei” are loc in Club Shade!!!

Club Shade este locul in care party-uri speciale au loc la fiecare sfarsit de saptamana, avand deja  o lista de evenimente ce au lasat vibe-ul acestora printre clubberii prezenti de fiecare data!

Pentru ca povestea trebuie scrisa mai departe, continuam vineri, 20 februarie  pe ritmurile create de Emil Lassaria, odata cu lansarea noului album “Back in Plastick!

Autorul “Baladei” moderne, melodie care a fost pe primul loc la toate posturile de radio mainstream din România va fi in Club Shade pentru a ne spune continuarea. Noul album ce se adresează iubitorilor de clubbing, contine 10 piese care au putut fi ascultate până acum doar în seturile live ale artistului.

“Sound-ul primului meu album este reprezentativ pentru ceea ce creez în această perioadă şi se adresează în special cluburilor” a declarat Emil Lassaria.

Pentru el inceputul unei povesti de succes s-a conturat din copilarie, o data cu punerea pe picioare a unui radio local, iar productia de melodii, jingel-uri, spoturi publicitare s-a imbinat cu prezenta la pupitru in diferite cluburi din tara, reinventandu-se cu pasiune.

Emil Lassaria va fi sustinut pentru a nu pierde sirul noilor capitole, de personajele déjà obisnuite ale Shade Club: DJ Mario Rodriguez, la pupitrul DJ-ului, insotit de Cosmina Pasarin  una din gazdele obisnuite ale clubului.

Sambata, Mike Diamondz va va introduce in atmosfera Saturday Night Shade impreuna cu asistentele lui sexi si bineinteles, nelipsitul DJ rezident Mario Rodriguez.

Pentru sambata spre duminica, de la ora 5 atmosfera si show-ul vor fi create de Vika Jigulina, o prezenta din ce in ce mai apreciata in line-upurile preferate ale  viberilor din Romania.

Weekend-ul acesta la Shade Club povestea trebuie ascultata si continuata!

Bucuresti, 17.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *