metalshow

Construieste propriul cazinou cu Tap Company, un joc marca POSSIBLE

Dupa succesul obtinut cu numeroase jocuri de strategie si aventura, cu design impresionant, precum “Merchants of Space” si “Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”, POSSIBLE Games revine cu unul dintre cele mai provocatoare si interesante jocuri ale anului.

“Tap Company” este un joc cu o poveste ampla si foarte bine detaliata, care se bazeaza pe simtul umorului de care va da dovada jucatorul, dar si pe curiozitatea si spiritul sau antreprenorial. Astfel, Tap Company propune fiecarui jucator sa devina patronul unui mic startup din Miami, care dupa ce dovedeste ca se pricepe la administrarea businessului si incepe sa aiba profit, in scurt timp va reusi sa faci atat de multi bani incat isi va permite deschiderea propriului cazinou. Drumul interesant, misterios si greu insa de-abia acum incepe. Nu este deloc timp pentru relaxare si numararea banilor pe o plaja pustie. Pe langa atributiile oricarui patron si problemele care apar din aceasta meserie, jucatorul va intampina o serie de momente neasteptate, incitante si paranormale care il vor suprinde si acapara total in atmosfera jocului. Ce ii trebuie neaparat jucatorului? Degete rapide!

“Telul nostru este sa cream si sa producem jocuri pentru mobil si tableta cu un design impresionant, dar si cu o poveste frumoasa in spate. Vrem sa ne diferentiem usor de concurenta, prin curaj si creativitate. Jocul Tap Company nu face exceptie de la aceasta regula si suntem nerabdatori sa vedem cum va fi primit de piata locala,” a declarat Stefan Iarca, Country Manager POSSIBLE Romania.

“Tap Company” este disponibil gratuit in GooglePlay – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.possiblegames.brokers -, urmand ca la jumatatea lunii noiembrie sa se lanseze si versiunea pentru AppStore.

Mai multe informatii puteti gasi urmand acest link: //tapcompanygame.com/ si pe conturile de social media aferente: Facebook: https://www.facebook.com/Possiblecee, Twitter: //twitter.com/possiblecee, Instagram: https://instagram.com/possible_cee.

Bucuresti, 09.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *