free download 78 travel guides written by experts

Construct Expo Antreprenor, 22 – 25 Martie 2006

DAW BENTA Romania participa in perioada 22 – 25 Martie 2006 la targul Construct Expo Antreprenor, care are loc in Bucuresti, la Romexpo.

Compania DAW BENTA participa la Construct Expo Antreprenor cu urmatoarele game de produse:

1.    Sistemul de Termoizolatie CAPATECT

În sistemele termoizolante Capatect este investită experienţa de peste 30 de ani de muncă de dezvoltare. Între timp, Capatect a devenit în întreaga Europă un nume de referinta pentru un perfecţiunea tehnică a sistemelor de termoizolatie, combinate cu service-ul eficient.
Protecţie efectivă a mediului.
Sistemele termoizolante constituie una din contribuţiile esenţiale la reducerea emisiei de bioxid de carbon.
Economie mare de energie.
Un perete termoizolat cedează mult mai puţină căldură mediului exterior decât un perete doar tencuit. De aceea, pentru încălzire este necesar un consum redus de energie, ceea ce, poate însemna o reducere a costurilor de până la 50%.
Reducere radicală a costurilor.
Prin reducerea grosimii cărămizilor la dimensiunea absolut necesară de 25-30 cm, economisiţi numai la peretele exterior până la 15% din costurile materiale. Cu toate acestea, vă bucuraţi de o protecţie termică mult mai ridicată decât cea realizată de un perete de cărămidă de 38 de cm.
Termoclimat confortabil de locuit.
Un sistem termoizolant îmbracă locuinţa ca o plapumă de puf şi creează un termoclimat confortabil pentru locuit. În acestecondiţii, zidăria funcţionează iarna ca un depozit de căldură.
Vara, izolaţia acţionează ca un scut protector, spaţiul interior păstrându-se răcoros.
Caracteristicile sistemului profesional de termoizolaţie CAPATECT

Materialul termoizolant se lipeşte cu un adeziv special pe zidul de cărămidă. Apoi peste acesta se aplică masa de şpaclu în care se încorporează plasa de armare din fibră de sticlă şi se şpăcluieşte încă o dată. Peste aceasta se aplică stratul final de finisaj sub formă de tencuială colorată

2.    Placarile cu caramida aparenta Meldorfer

Gama sortimentală Meldorfer Classic combină experienţa CAPAROL de peste 25 de ani în domeniul placărilor interioare şi exterioare cu soluţii ireproşabile pentru finisări individualizate ale pereţilor şi faţadelor.

Cărămida aparentă Meldorfer Classic este produsă din materii prime de calitate superioară şi realizată manual. Acest lucru asigură un aspect natural, tradiţional, un joc al culorilor plin de viaţă şi face din fiecare cărămidă aparentă un unicat – din care se obţin pereţi şi faţade personalizate. Utilizarea placărilor cu cărămidă aparentă împreună cu termoizolaţia adecvată ajută la economisirea de energie şi bani.
Plăcile de cărămidă aparentă Meldorfer sunt foarte plate – cu o grosime de doar 4-6 mm – şi astfel aparţin cu adevărat “categoriei uşoare”.

La exterior:

Meldorfer Classic se armonizează perfect cu tencuielile structurate şi vopselele de faţadă.
Ancadramentele de fereastră, soclurile sau nişele reprezintă suprafeţe sensibile şi problematice care necesită o protecţie sporită împotriva intemperiilor. Tocmai pe aceste suprafeţe se pot obţine cu Meldorfer efecte frumoase, realizând totodată şi protecţia adecvată.

Faţadele vechi renovate cu Meldorfer păstrează linia arhitecturală tradiţională.
Aproape toate clădirile vechi şi monumentele istorice sunt insuficient izolate termic. Astfel odată cu renovarea faţadei este necesară şi o izolare termică a acesteia. Plăcile Meldorfer, extreme de uşoare, sunt astfel soluţia optimă ca şi strat de acoperire decorativ al sistemelor termoizolante.

La interior:

Placările parţiale pentru scoaterea înevidenţă a unor zone ale încăperii sunt foarte apreciate şi în spaţiile de interior. Cu Meldorfer Clasic se pot finisa suprafeţe de perete, sau se pot realiza accente deosebite. Fie că este vorba de băi, bucătării, sufragerii sau dormitoare, aspectul natural al plăcilor de căramidă aparentă Meldorfer conferă spaţiilor de interior acel plus de personalitate. Meldorfer Classic poate fi utilizat ca şi contrast cu materiale reci cum sunt oţelul sau sticla – sau ca o completare armonioasă cu elemente calde cum ar fi tencuielile structurate şi lemnul.

3.    Placarile cu piatra naturala Lithodecor

Lithodecor este divizia Grupului de firme CAPAROL care oferă soluţii moderne pentru placarea clădirilor.
Lithodecor: Sisteme pentru faţade tip cortină, ventilate

Lithodecor vă oferă o tehnologie superioară pentru faţade moderne, tip cortină. Cu faţadele unice, uşoare, din piatră naturală se deschid noi posibilităţi de execuţie. Deoarece amenajările exterioare şi cele interioare merg mână în mână, noi vă oferim idei noi atât pentru exterior cât şi pentru interior.

  
Sistemele de faţade din gama Lithodecor corespund tuturor cerinţelor unei faţade moderne şi sigure:
• Eficienţa şi economisirea energiei termice, durată de viaţă extinsă, predispoziţie redusă la deteriorare şi cheltuieli de întreţinere reduse
• Execuţii variate cu ajutorul unei oferte diversificate de materiale şi suprafeţe de placare
• Recomandate pentru protecţia faţadelor, mai ales în caz de intemperii. La renovări, în cazul denivelărilor extreme şi defectelor din vechiul strat final, placările Lithodecor oferă protecţie contra intemperiilor
• Siguranţă dovedită în practică şi sistemele certificate, cu structurasuport de aluminiu funcţională
• Cerinţele privind protecţia contra incendiilor sunt îndeplinite fără probleme prin sisteme neinflamabile
• Confort al locuinţei prin termoizolaţie eficientă, ventilaţie şi protecţie fonică

Piatra este grea. Afirmatie gresita. Lithodecor dovedeste contrariul

Greutatea redusă a plăcilor de faţadă. se obţine printr-un procedeu special de producţie, în care sunt combinate proprietăţile pozitive ale pietrei naturale cu cele ale unui material de construcţie uşor, superior. În felul acesta se obţine o placă de monolitizare.

Aplicarea de Capatect-Naturstein Leichtfassade nu vă oferă numai posibilităţi variate de execuţie, ci şi eficienţă.
Produsul se prezintă sub formă de plăci de diverse mărimi, de exemplu 1300 x 2780 mm sau cca. 3 m2 . Numeroasele varietăţi de pietre recomandate pentru utilizare la faţade oferă
o libertate de acţiune suplimentară şi în ceea ce priveşte optimizarea cheltuielilor.

Placa din piatră naturală pentru faţade ventilate
tip cortină poate fi combinată cu uşurinţă şi cu alte sisteme de faţade sau suprafeţe – un aspect pozitiv atunci când este vorba de renovări.

Informatii DAW BENTA Romania

Realizari 2005

Inceperea productiei la Fabrica de Polistiren Thermopor. Fabrica este localizata in Sancraiu de Mures, langa Tg. Mures.

Mutarea Fabricii de vopsele si marirea capacitatii de productie.
Inceperea constructiei la Fabrica de Adezivi pentru Sistemul de Termoizolatie CAPATECT. Finalizarea investitiei va avea loc in primavara anului 2006.
Deschiderea de noi Showroom-uri in tara: Bucuresti, Brasov, Odorhei, Focsani, Bacau.
Noul sediu administativ al DAW BENTA in Sancraiu de Mures, langa Tg. Mures.
Cifra de afaceri: 9.000.000 E
Investitii totale: peste 1.500.000 E

Estimari 2006

Cifra de afaceri estimataL 12.000.000 E
Investitii totale: 2.500.000 E
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *