free download 78 travel guides written by experts

Construct Expo Ambient

Romexpo, 17 – 21 mai 2006

DAW BENTA Romania participa in perioada 17 – 21 mai 2006 la targul Construct Expo Ambient, care are loc in Bucuresti, la Romexpo, cu urmatoarele game de produse si servicii:

1.    Vopsele profesionale germane CAPAROL
2.    Vopsele ALPINA, gama DYI
3.    Acoperiri epoxidice pentru pardoseli DISBON
4.    Scule profesionale STORCH
5.    Nuantare computerizata Color Express
6.    Software de simulare a culorilor Spectrum 2

In perioada targului Construct Expo Ambient, consultantii CAPAROL ofera consultanta gratuita pentru proiecte de decorare a locuintei dvs. utilizand programul Spectrum. Pe baza unei fotografii digitale se pot face proiecte complexe de colorare, atat la interior cat si la exterior, se pot alege materiale speciale (tapete, tehnici decorative spectaculoase) sau aplicatii de caramida decorativa.

Inca de la inceputurile dezvoltarii productiei locale, in anul 2001, DAW BENTA a introdus tehnologia de productie utilizata in Germania si a respectat standardele de calitate impuse de apartenenta la grupul german. DAW BENTA beneficiaza de experienta si profesionalismul grupului german CAPAROL, promovand pe piata din Romania produse de calitate superioara pentru segmentul de vopsele de interior si exterior, pardoseli, termoizolatie sau vopsele pentru copii.

In anul 2005 are loc mutarea fabricii de vopsele intr-o noua locatie si triplarea capacitatii de productie. In acelasi an incepe productia de polistiren expandat la fabrica Thermopor si incepe constructia la fabrica de adezivi pentru sistemtul de termoizolatie CAPATECT.

Compania opereaza prin reteaua de 29 de Showroom-uri din tara. Conceptul de Showroom CAPAROL reprezintă modalitatea de prezentare profesională şi promovare a produselor pentru finisaje în construcţii, un mod de decorare a spatiilor interioare cu cele mai spectaculoase materiale, cu mostre de decoratiuni interioare si exterioare.
Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 9.000.000 EUR si estimeaza pentru 2006 o cifra de afaceri de 12.000.000 EUR.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *