Shadow

Constantin Sebeșanu preia funcția de CEO al Impact Developer & Contractor SA

Consiliul de administrație al IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a decis numirea lui Constantin (Tinu) Sebeșanu în funcția de CEO al companiei, cu un mandat de 4 ani, începând cu data de 28 aprilie 2021. Acesta îl va înlocui pe Sorin Apostol, care a fost numit Director Executiv și membru al Consiliului de Administrație în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.

Anterior, Constantin Sebeșanu a ocupat funcția de Director Executiv (COO – Chief Operating Officer) al Impact, coordonând departamentele de dezvoltare, vânzări și marketing ale companiei.

Constantin Sebeșanu
Constantin Sebeșanu

„Sunt onorat de numirea în funcția de CEO al Impact Developer & Contractor. Această poziție aduce cu sine provocarea de a menține Impact la nivelul de lider în domeniul dezvoltărilor rezidențiale și de a stabili noi standarde de calitate a locuirii și de construcție pe piața rezidențială. Anul acesta, compania va accelera expansiunea la nivel național, cu obiectivul de a impulsiona progresul în dezvoltarea durabilă, motiv pentru care toate ansamblurile rezidențiale Impact aflate în dezvoltare sunt proiectate la cele mai înalte standarde de sustenabilitate”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Pe lângă continuarea dezvoltării ansamblurilor rezidențiale din București și Constanța, anul acesta, compania va începe dezvoltarea proiectului Greenfield Copou în Iași. Acesta este proiectat să devină unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale verzi din regiune, fiind prevăzute soluții care asigură performanțe energetice ridicate, reducerea consumului de resurse și un mediu mai sănătos pentru rezidenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *