Baby Boom Show 2022
Shadow

Constănţenii se pot bucura de produsele Pizza Hut la ei acasă

Pizza Hut Delivery ajunge şi în Constanţa.
Peste 280.000 de euro au fost alocaţi pentru deschiderea acestei noi unități

Cu o prezenţă de 11 ani pe piaţa românească şi un număr de 19 locaţii active la nivel naţional, Pizza Hut Delivery deschide în Constanţa prima unitate cu livrare la domiciliu din acest oraş.

Locaţia a necesitat o investiţie de peste 280.000 de euro şi se întinde pe o suprafaţă de 127 mp. Începând de astăzi, constănţenii se pot bucura de gustul inconfundabil al produselor Pizza Hut Delivery din unitatea deschisă în Centrul Comercial Tomis Mall, unde îi aşteaptă pizza cu diferite sortimente, paste, antreuri sau salate proaspăt preparate.

Pizza Hut Delivery, dschidere Constanta

Unitatea Pizza Hut Delivery din Constanţa, a 20-a locaţie la nivel naţional, este dotată cu aparatură modernă la fel ca toate celelalte unităţi din reţea, pentru a avea cât de repede cea mai delicioasă pizza to go pentru fanii brandului.

Raportat la piaţa muncii, noua unitate contribuie cu un număr de 22 de noi locuri de muncă. Angajaţii vor primi sprijin pe întregul parcurs profesional, fiind instruiţi şi pregătiţi în sesiuni speciale de training.

„Cu o populaţie de aproximativ 300.000 de locuitori, Constanţa reprezintă un oraş cheie pentru dezvoltarea brandului şi a business-ului. Decizia de a deschide prima unitate din oraş vine în completarea experienţei clienţilor noştri, care, până în acest moment, s-au bucurat de produsele specifice doar în restaurantul Pizza Hut din City Park Mall. Începând de astăzi au şi posibilitatea de a comanda produsele noastre unice, chiar la ei acasă.”, declară Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, fiind recunoscută pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu. Clienții au de ales dintr-o gamă variată de produse și pot comanda prin intermediul aplicației de mobil Pizza Hut Delivery, pe pagina oficială www.pizzahutdelivery.ro sau prin call center, la 021.210.10.10 sau *1010. Plata comenzii se poate face prin online payment, card bancar, numerar sau tichete de masă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.