free download 78 travel guides written by experts

Consolidare in echipa de management la Mercury360

După 5 ani în Mercury360, Monica Tănăsoiu preia coordonarea departamentului de Client Service al agenţiei. Din noua sa poziţie, Monica va gestiona echipele de cont pentru clienţii tradiţionali cum sunt Nestlé, Coca-Cola, Dr. Oetker, Tetra Pak , SCA sau Ursus şi va fi implicată în procesul strategic şi de consultanţă.

Mihai Scorţea, Director Executiv: "Monica este o alegere naturală pentru a conduce departamentul de Client Service într-un an foarte important pentru business, în care priorităţile agenţiei sunt în egală măsură consolidarea portofoliului existent cât şi dezvoltarea unor noi direcţii. Monica este un “believer de cursa lungă”, un profesionist experimentat, iar spiritul ei consultativ şi echilibrul de care dă dovada vor susţine un nivel ridicat de performanţă al echipelor noastre şi implicit relaţia cu clienţii."

Monica Tănăsoiu, Client Service Director:  "Sunt în Mercury360 de 5 ani, cunosc pe deplin agenţia şi cred că avem toate datele pentru a fi recunoscuţi drept opţiune solidă de către orice client care îşi doreşte servicii de marketing şi comunicare.  Mă bucur că voi putea să susţin o echipă profesionistă şi tenace care ştie să ofere servicii cu adevărat valoroase pentru business-ul şi brandurile clienţilor noştri."

Monica Tănăsoiu (29) are o experienţă de 9 ani în media şi comunicare, ultimii 6 fiind petrecuţi în advertising, în agenţii precum Saatchi & Saatchi, Scala JWT şi Mercury360. Cu o diplomă în Jurnalism la Universitatea Bucureşti, Monica şi-a început cariera ca redactor de ştiri la Antena 1, ulterior lucrând ca Strategic Planner pe branduri ca Global Spirits, Elite, BRD, Supreme Chocolat, Orange, Nestlé, Kraft, Halewood. Monica a făcut parte din echipa locală de pitch a agenţiei Scholz & Friends Berlin pentru câştigarea campaniei de intrare pe piaţă a Raiffeisen Banca pentru locuinţe.

În octombrie 2004, Monica intră în echipa Mercury ca Account Executive în departamentul Client Service, lucrând pentru unul dintre cei mai importanţi clienţi ai agenţiei, Coca-Cola. În scurt timp devine  Account Manager responsabil de 4 conturi – Coca-Cola, Western Union, P&G & Sony Ericsson – şi de coordonarea unei echipe dedicate iar, apoi, în 2007, Account Director, adaugând un nou client în portofoliu, H&E Reinert, a cărui intrare pe piaţă o şi conduce. În 2008 Monica face un pas suplimentar, devenind Group Account Director şi răspunzând de conturile sale “tradiţionale” deja, dar şi de Nestlé, Dr. Oetker, Tetra Pak şi GlaxoSmithKline.

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *