bucharest tech week 2021

Consiliul de Supraveghere al BCR a aprobat schimbari in componenta Comitetului Executiv al bancii

  • BCRAdriana Jankovičová este noul Chief Financial Officer (CFO) al BCR
  • Bernd Mittermair, în prezent CFO, a fost mandatat a prelua managementul liniei funcţionale Remediere, Restructurare şi Recuperare

Consiliul de Supraveghere al Băncii Comerciale Române (BCR) a aprobat schimbări în componenţa Comitetului Executiv al băncii, sub rezerva aprobărilor Băncii Naţionale a României.

Adriana Jankovičová în prezent Head of Group Performance Management la Erste Group va deveni Vicepreşedinte   Executiv şi noul Chief Financial Officer (CFO) al BCR. D-na Jankovičová, un profesionist cu experienţă în domeniul financiar, s-a alăturat Erste Group în 2002 în calitate de Head of Balance Sheet Management la Slovenská sporiteľňa. În 2006, a preluat atribuţiile de Head of Erste Group Asset & Liabilities Management, iar ulterior a fost desemnată să asigure managementul general al funcţiei de controlling în cadrul Erste Group.

Bernd Mittermair, în prezent Chief Financial Officer al BCR, a fost mandatat să preia managementul liniei funcţionale Remediere, Restructurare şi Recuperare. BCR se bazează pe abilităţile şi expunerea la business a d-lui Mittermair pentru a realiza o îmbunătăţire semnificativă a calităţii activelor.

Michael Beitz, până în prezent Vicepreşedinte Executiv cu responsabilităţi generale asupra portofoliului de active neperformante, va prelua un nou rol important în cadrul Erste Group Holding.

Toate schimbările din cadrul Comitetului Executiv al BCR se află sub rezerva aprobării de către Banca Naţională a României şi sunt aşteptate să intre în vigoare începând cu 1 martie 2014.

Schimbările pe scurt:

Comitetul Executiv al BCR

prezent

nou

CEO

Tomáš Spurný

Tomáš Spurný

CFO

Bernd Mittermair

Adriana Jankovičová

CRO

Jonathan Locke

Jonathan Locke

Remediere, Restructurare şi Recuperare

Michael Beitz

Bernd Mittermair

Corporate Banking şi Pieţe de Capital

Sergiu Manea

Sergiu Manea

Retail

Martin Škopek

Martin Škopek

COO

Paul Ursaciuc

Paul Ursaciuc

Bucuresti, 31.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *