free download 78 travel guides written by experts

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa despre Network Press Concept (fostul Rodipet)

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa a analizat situatia difuzorului de presa Network Press Concept (fostul Rodipet), in urma preluarii pachetului majoritar de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului. Difuzorul este in continuare intr-o situatie de blocaj, a carei rezolvare se tergiverseaza inacceptabil de mult, aspect care are consecinte nefaste asupra sanatatii companiilor din industria mass-media.

Consiliul de Onoare a constatat faptul ca nu s-au respectat angajamentele luate de chiar AVAS fata de CRP. In acest moment, desi autoritatea s-a angajat la acordarea mai multor locuri in Consiliul de Administratie al Network Press Concept, reprezentantii CRP au primit locuri intr-un organism neclar, intitulat Consiliu Consultativ.

Necesara transparenta reala nu a aparut nici pana in prezent. Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa cere o intalnire de urgenta cu conducerea AVAS, intalnire in cadrul careia sa se prezinte planurile concrete de actiune pentru societatea de difuzare Network Press Concept.

Bucuresti, 10.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *