free download 78 travel guides written by experts

”Consiliere si stagii de pregatire practica pentru o cariera de succes in comunicare”

– un nou proiect finantat din FSE

Mercury360 Communications împreună cu SNSPA şi Dynamic HR derulează un nou proiect finanţat din fonduri europene dedicat studenţilor la comunicare: orientare profesională și stagii de practică 360o într-o agenție integrată de consultanţă de marketing şi comunicare.

Din această toamnă, în cadrul proiectului ”Consiliere și stagii de pregătire practică pentru o carieră de succes în comunicare” studenţii vor beneficia de un program complex de pregătire profesională: consiliere şi orientare în carieră urmată de stagii de practică în cadrul agenţiei Mercury360 Communications. Proiectul reprezintă o oportunitate datorită faptului că pe lângă sesiunile de consiliere şi orientare profesională susţinute de experţi în ego-marketing şi psihologie desfăşurate în cadrul SNSPA, studenţii vor experimenta viaţa într-o agenţie de publicitate ce oferă servicii integrate de comunicare. Astfel, aceştia vor avea posibilitatea să înveţe şi să lucreze timp de câteva zile în fiecare dintre cele mai importante departamente ale firmei.

De asemenea, proiectul va pune la dispoziţia studenţilor o platformă online care le va facilita accesul pe piaţa muncii. Platforma va funcţiona atât ca un mediu de recrutare pentru studenții aflați în căutarea unui loc de muncă, cât și ca un centru virtual de resurse în domeniul consilierii profesionale. Pe lângă acest instrument, la nivelul universităţii partenere va fi dezvoltat Centrul de Orientare şi Practică în Comunicare şi Relaţii Publice operat de experţi în consiliere şi ego-marketing. Atât platforma, cât şi Centrul vor activa şi după încheierea proiectului.

”Proiectul este o intenție mai veche a Mercury360, intenție care acum are șansa să se concretizeze. Pentru noi este extrem de important ca în momentul în care un tânăr absolvent se angajează în agenție să își găsească locul într-un mod cât mai natural și să devină un colaborator pe termen lung. Și cred că acesta este obiectivul fiecărui angajator. Prin activitățile derulate în cadrul proiectului ne dorim să le oferim studenților instrumentele necesare inserției pe piața muncii într-un mod conștient, potrivit aspirațiilor și abilităților fiecăruia dintre ei”, spune Isabela Negreanu – Manager de Proiect, Mercury360.

Proiectul urmăreşte consilierea şi orientarea profesională pentru 500 studenţi la comunicare şi implicarea a 160 de studenţi în stagii de practică în agenţie. Durata acestuia este de 16 luni (mai 2014 – septembrie 2015), iar demararea oficială va fi marcată de o conferință care va avea loc în data de 5 iunie 2014. Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013. Investeşte în oameni!, Axa prioritară nr. 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *