free download 78 travel guides written by experts

Connex Vodafone ofera Rapid – Steaua

Utilizatorii 3G ai Connex Vodafone vor putea urmari in direct pe telefonul mobil meciul tur din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Rapid – Steaua, programat joi, 30 martie 2006, incepand cu ora 20:45.

“Suntem incantati sa oferim clientilor Connex Vodafone posibilitatea de a urmari, in direct pe telefonul mobil, un meci istoric pentru fotbalul romanesc. Prezenta echipelor Steaua si Rapid in sferturile de finala ale Cupei UEFA reprezinta o performanta unica pentru Romania si ne bucuram ca acest mare eveniment sportiv va putea fi urmarit de clientii nostri si pe telefonul mobil”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex Vodafone.

Pentru transmiterea acestei partide de fotbal, Connex Vodafone a incheiat un acord cu Sport Evolution Group, compania care detine drepturile de transmisie pe segmentul de  telefonie mobila.
 
Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.
 

Bucuresti, 29.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *