free download 78 travel guides written by experts

Connections termină anul cu o cifră de afaceri de 7 milione de dolari

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, estimează pentru finalul anului 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 7 milioane de dolari, în creștere cu 25% față de anul anterior.

„Pentru noi, anul 2019 a fost unul de construcție, ne-am concentrat pe investiții. Punctele esențiale au fost atinse: consolidarea diviziei de intelligent automation, planul de extindere pe piețe internaționale (Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est), consolidarea parteneriatelor cu furnizorii de tehnologie și creșterea cifrei de afaceri a companiei. Anul 2020 va fi esențial pentru Connections. Vom rearanja modul în care livrăm serviciile, într-o variantă mai agilă și eficientă. Estimăm o cifră de afaceri de 9 milioane USD, mai mult de 350 de angajați și o structură a clienților care va înclina balanța în favoarea piețelor externe”, explică Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Cele mai dinamice linii de business ale companiei au fost reprezentate de software development și de serviciile suport pentru infrastructura de IT, cele mai mari investiții în tehnologie au venit din industrii precum asigurări, bănci și utilități, iar Connections a reușit în 2019 să crească ponderea clienților externi la 40%.

“Creșterea organică într-o piață globală în continuă schimbare aduce provocări atât la nivel strategic cât și operațional. Intrarea pe piețe noi presupune provocări legate de diferențe culturale, dar și de viteza de absorbție a progresului generat de companiile producătoare de tehnologie.

Bogdan Florea, Connections
Bogdan Florea, Connections

Începând cu acest an, în anumite zone, am început să devenim noi înșine furnizori de tehnologie, ceea ce a adăugat un grad de complexitate crescut. Din perspectiva clienților, 2019 a fost un an cu o curbă de adaptare fantastică. În continuare, provocările companiilor-client sunt în zona de a accepta nevoia de reproiectare a proceselor de business pentru a face față celei de a patra revoluții industriale – Industry 4.0“, mai adaugă Bogdan Florea, fondator Connections.

Pentru anul 2020 Connections România țintește proiecte complexe de transformare digitală, bazate pe noi tehnologii, cum sunt RPA, inteligență artificială și big data, împreună cu modelarea de procese de business. Totodată Connections va continua proiectele de generare de tehnologie în zona de finance și digital transportation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *