Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CONNECT44 România și-a dublat cifră de afaceri în primele 6 luni ale anului comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019

Compania elvețiană anunță o dublare a cifrei de afaceri în primele 6 luni ale anului 2020 comparativ cu anul precedent pentru Connect44 România. Mai mult, a existat o creștere a cifrei de afaceri în trimestrul al doilea cu 15% comparativ cu primul trimestru al acestui an.

Sediul din România este unul dintre cele mai importante hub-uri ale companiei, cu peste 200 de angajați și cu patru sedii, dintre care două au fost deschise în acest an. În primele luni ale anului au fost deschise două noi birouri în Timișoara, în cladirea de business Vox Technology Park, iar începând cu luna august a fost inaugurat cel de-al doilea spațiu din București, în Green Gate.

“Anul acesta gândirea strategică este esențială, iar compania noastră s-a concentrat pe expansiune. Am crescut numărul de angajați cu 20% în primele 6 luni ale anului comparativ cu anul trecut. În plus, am avut și o creștere a numărului de proiecte câștigate în această perioadă, ceea ce ne-a demonstrat că trebuie continuată expansiunea stabilită anul trecut” a declarat Alexandru Cociorvei, Director General Connect44 România. Compania se concentrează pe dezvoltarea echipei de experți pentru a oferi în continuare servicii de înaltă calitate. “Ne adaptăm continuu atât contextului pandemic, cât și nevoilor clienților și continuăm să creștem atât în zona de echipă, cât și de servicii”, a adăugat acesta.

Alexandru Cociorvei
Alexandru Cociorvei

Echipa din România oferă soluții de inginerie pentru rețelele mobile și fixe de telefonie, dar și servicii de IT suport și service desk pentru operatori telecom din Europa. Soluțiile de inginerie a rețelelor mobile oferite de Connect44 ajută furnizorii de telecomunicații wireless și producătorii de echipamente să proiecteze, să implementeze și să își optimizeze rețelele. De asemenea, inginerii companiei proiectează, operează și optimizează rețelele și serviciile conexe pentru operatorii din Europa.

Serviciile complexe de IT suport și service desk cuprind 5 domenii diferite de expertiză: de la stocare și back up, LAN/WAN, operare pe sisteme Unix/Linux/Windows, până la virtualizare, monitorizare și suport în limbi străine.

DESPRE Grupul Connect44

Compania elvețiană Connect44 fondată în anul 2000 are subsidiare în Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Danemarca și România. Aceasta oferă servicii și suport pentru companiile telecom (de la operatori la producători de echipamente IT & telecom) la nivel internațional. Compania are peste 950 de angajați, dintre care 200 doar în România.

DESPRE Connect44 Romania

Subsidiara locală a fost înființață în 2017, sub denumirea de Connect44 Network Services. Expansiunea rapidă a companiei încă de la înființare a necesitat schimbarea sediilor datorită creșterii echipei, iar în prezent Connect44 are deschise în România birouri in 2 orașe importante: București și Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *