free download 78 travel guides written by experts

Connect-R – Live in Garajul Europa FM: „Doar nu credeati ca toamna va las sa dormiti!”

· Connect-R a făcut un show de senzație și i-a avut ca invitați pe Puya, Felipe, Cortes, Mike Diamondz și Bianca Ioniță;
· Artistul a venit însoțit de 10 copii de la Clubul de educație alternativă, de la Școala nr.136 din Ferentari;
· De ziua ei, Bianca Ioniță – câștigătoarea ediției 2011 a concursului de talente „Cântă cu Monica Anghel” de la Europa FM – a primit de la Connect-R un contract cu casa lui de producție.

Concert incendiar, aseară, 24 octombrie, în Garajul Europa FM. Surprizele s-au ținut lanț, atât pentru Connect-R, cât și pentru spectatori! Artistul a făcut un show de senzație, sute de fani au venit să-l vadă cântând Live și au declarat la unison că nici vara și nici toamna nu se doarme!

Întreg Garajul a răsunat de vocile sutelor de oameni care au cântat, aseară, împreună cu Connect-R. „Am venit cu o schimbare frumoasă, am zis să atașez un band frumos la cei 30 de ani pe care i-am împlinit acum în urmă cu ceva timp”, a declarat Connect-R la începutul concertului.

Artistul n-a venit, însă, singur: a cântat împreună cu Puya, Felipe, Cortes, Mike Diamondz și Bianca Ioniță (câștigătoarea concursului de talente de la Europa FM „Cântă cu Monica Anghel”, ediția 2011), dar și împreună cu 10 copii de la Clubul de educație alternativă care funcționează în Școala nr. 136 din Ferentari. Sunt copii lipsiți de posibilități, atât români, cât și de etnie romă. Micuții au reușit să-i impresioneze pe toți cei prezenți în Garaj.

„E de ajuns să-l vezi pe Connect-R cum se poartă cu acești copii, ca să-ți

dai seama că între ei există o legătură specială. Vrea să se implice, să îi ajute iar acest lucru nu poate fi decât absolut admirabil”, a mărturist George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM.

De cei 10 micuți se ocupă Fundația Policy Center for Rroma and Minorities. Acolo, ei merg la cursuri de artă, dans, fotografie și muzică, ceea ce îi ajută să nu abandoneze școala, proiect în care s-a implicat și Connect-R. Vedeta a primit și un cadou din partea lor: un tricou cu mesajul „Unite Against Racism”, tricoul oficial al campaniei UEFA, iar o fetiță i-a cântat imnul romani „Gelem gelem”.

Iar… surprizele și cadourile s-au ținut lanț! La rândul lui, Connect-R i-a făcut cel mai frumos cadou posibil Biancăi Ioniță, câștigătoarea concursului de talente „Cântă cu Monica Anghel”, de la Europa FM, ediția 2011, invitată de artist să cânte împreună cu el la concertul din Garaj.

Bianca a împlinit, ieri, vârsta de 18 ani și Connect-R i-a cântat „La mulți ani!” în direct, iar marele cadou a fost un contract cu casa sa de producție – Rappin’ on Production. „Este de nedescris acest sentiment, este cel mai frumos cadou pe care Connect-R mi l-ar fi putut face de ziua mea. Cred că mă potrivesc foarte bine ca stil muzical cu el. În prezent, lucrăm la o piesă împreună”, a mărturisit Bianca, emoționată.

Ea a povestit și despre cum s-a înscris la concursul Europa FM de anul trecut: „am trimis o piesă la concursul «Cântă cu Monica». Am cântat piesa My Way, aici, în studioul Europa FM. Este piesa mea de suflet. Au fost concurenți foarte, foarte talentați dar în final am reușit să câștig”, a spus Bianca.

La final, spectatorii au avut parte de încă o surpriză. De data aceasta din partea Europa FM: s-a făcut tombolă iar o tânără din București a plecat acasă cu o…. canapea extensibilă! „Ne-am gândit să ne și jucăm un pic și să facem un cadou, prin tragere la sorți, unuia dintre spectatori. Cum Connect-R a ținut-o luni la rând că vara nu se doarme… măcar iarna, câștigătoarea noastră să-și tragă un pic sufletul și să se relaxeze pe această canapea” a spus, râzând, George Zafiu.

Galeria Live în Garaj a fost completată cu un nou tablou realizat de artistul Aidan, care a realizat portretul lui Connect-R.

Concertul a fost transmis și video live pe pagina de Facebook Europa FM.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *