free download 78 travel guides written by experts

Connect-R a descoperit ca este tata

Artistul şi-a cunoscut cei doi copii în cadrul unui interviu buclucaş la “Plasa de stele”!

Connect-R face dezvăluiri incendiare la “Plasa de stele”! Artistul povesteşte în premieră, într-un interviu de senzaţie cu Viorel Gaiţă, despre cum s-a îndrăgostit de o femeie care făcea striptease în cadrul unor showuri erotice. Tot în această ediţie a emisiunii “Plasa de stele”, telespectatorii vor descoperi şi că artistul are doi copii, un băieţel şi o fetiţă, pe care îi va vedea pentru prima dată chiar în timpul interviului cu Viorel Gaiţă. Dezvăluirile nu se opresc însă aici! Cântăreţul va povesti şi despre întâlnirea lui cu Beyonce, care lucra ca hostess în America, dar şi despre cross-ul la care a participat alături de persoane cu vârste peste 70 de ani şi unde artistul a ieşit pe ultimul loc. Cum vor fi răstălmăcite în continuare declaraţiile cântăreţului, telespectatorii vor descoperi mâine seară, de la 20.15, într-un interviu buclucaş la “Plasa de stele”.

Connect-R a recunoscut într-un interviu de senzaţie cu Viorel Gaiţă că este mare amator de peep show-uri. Mai mult, acesta a povestit despre dragostea lui pentru una dintre fetele care făceau astfel de showuri, tânără pe care artistul a invitat-o iniţial la o cafea şi apoi la el acasă. Relaţia dintre cei doi nu a rezistat, ea descoperind că artistul a înşelat-o. Tot în cadrul acestui interviu, Connect-R va povesti şi despre întâlnirea lui cu Beyonce pe care a cunoscut-o în timpul unui turneu în America. În ciuda insistenţelor lui Connect-R şi a faptului că i-a cântat, Beyonce nu a acceptat să-i dea numărul de telefon.

Interviul continuă cu declaraţii incendiare ale artistului, iar la un moment dat, în timpul filmărilor, Connect-R află şi că are doi copii, un băiat şi o fată. Prima întâlnire a celor trei are loc chiar în timpul interviului pentru “Plasa de stele”! Ce alte surprize i-a mai pregătit Viorel Gaiţă artistului şi ce alte declaraţii i-a răstălmăcit cu măiestrie, telespectatorii vor descoperi mâine, de la 20.15, la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *