free download 78 travel guides written by experts

Conflict intre generatii in cel de-al doilea episod „Castigi in 60 de secunde”

Mamă şi fiică fac echipă în încercarea de a câştiga cei 100.000 de lei puşi la bătaie de Dan Negru

Cel de-al doilea episod „Câştigi în 60 de secunde” aduce în prim plan conflictul generaţiilor. Mâine seară, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări cum mama şi fiica joacă împreună şi fac echipă în încercarea de a obţine marele premiu, pus la bătaie de echipa lui Dan Negru: 100.000 de lei.

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, Dan Negru dubleazã doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume. Şi miza este una de douã ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

Mâine seară, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări unul dintre cele mai interesante conflicte între generaţii. Mama şi fiica îşi dau mâna şi fac echipă în încercarea de a pune mâna pe marele premiu. Dacă una dintre ele ratează o probă, pierde întreaga echipă.

Primele concurente care păşesc pe platoul lui Dan Negru sunt din Brăila. Mama este învăţătoare, iar fiica este dirijoare. Cu banii câştigaţi fiica vrea să îşi plătească cheltuielile de cazare în Birmingham, unde a obţinut o bursă de studii post universitare. Cum se vor descurca cele două concurente, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod „Câştigi în 60 de secunde”.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din ţara noastrã, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la binemeritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Câştigi în 60 de secunde şi Te pui cu blondele?, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Bucuresti, 20.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *