free download 78 travel guides written by experts

Confirmari si podium, un weekend excelent la Rasnov

Weekend cu spectacol, cupe si vedete pentru echipa DJ-ului ProFM, Avia Motors & Alto Syncro

Dubla etapa din Campionatul de Viteza in Coasta al Romaniei care a avut loc in acest sfarsit de saptamana pe drumul ce uneste localitatea Rasnov cu Poiana Brasov a fost una cu reusite multiple pentru echipa Avia Motors & Alto Syncro.

Desi conditiile atmosferice au pus in incurcatura toti participantii, acestia fiind obligati sa jongleze cu setarile pentru uscat si ploaie, echipa tehnica ce l-a sustinut pe George a demonstrat odata in plus ca este formata din profesionisti care pot gestiona astfel de momente delicate. 

George Vintila a demonstrat din nou ca sportul cu motor se pliaza perfect pe atitudinea sa debordanta si a uimit audienta cu evolutii foarte rapide. Progresul sau a culminat cu o noua clasare pe prima treapta a podiumului debutantilor, clasament pe care George Vintila si-a pus serios amprenta desi a participat la doar doua etape: "A fost o cursa foarte entuziasmanta, in care am invatat sa folosesc ploaia spre avantajul meu. Am glisat, am fost mereu la limita si am dus masina cu bine de la start la finish intr-un timp de care sunt cu adevarat mandru. Mai am multe de invatat, dar simt ca am facut acum cativa pasi foarte importanti in directia potrivita si locul intai in clasamentul debuntantilor a fost ocazia perfecta de a multumi tuturor celor care imi sunt alaturi in aceasta aventura, in frunte cu echipa tehnica Avia Motors & Alto Syncro, care a facut, ca de obicei, o treaba excelenta! Skoda Fabia TDI a functionat din nou perfect!", a declarat brand ambasadorul Monster Energy.

Dincolo de evolutiile bune ale pilotilor, acesta a fost un week-end plin de invitati speciali in parcul de service al echipei. In acest sens, echipa i-a avut alaturi pe proaspatul vice-campion national la raliuri Vali Porcisteanu, dar si pe Salvatore Arcarese, romanul care participa cu succes in EuroCupa Renault Clio pe circuit. Alaturi de acestia, echipa a avut placerea de a primi o lectie de gastronomie de la finalistul Masterchef, Bogdan Alexandrescu.

Ultima etapa a Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei va avea loc in perioada 26-28 octombrie pe spectaculosul traseu de la Sinaia.

//www.facebook.com/profm.ro

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *