cleaning show toamna top
Shadow

Confident Communications, noua agenție de PR pentru ASEMER

Confident Communications este noua agenție de relații publice pentru ASEMER – Asociația Investitorilor Spanioli în România.

Asociación de Empresas Españolas en Rumanía (ASEMER) a fost înființată în septembrie 2013 și este o organizație non-profit care încurajează și promovează relațiile economice dintre Spania și România. ASEMER apară interesele tuturor companiilor și profesioniștilor spanioli care își desfășoară activitățile în România. Principalul obiectiv al ASEMER este promovarea și consolidarea relațiilor economice între companiile și antreprenorii spanioli și organizațiile și companiile românești. De asemenea, ASEMER duce vocea membrilor săi la societatea română și la autoritățile române și spaniole și totodată dezvoltă spiritul de solidaritate între membri, evitând concurența neloială și practicile care încalcă etica profesională.

„Confident Communications are experiență anterioară semnificativă pe consultanță de comunicare pentru o serie de companii cu capital spaniol, așadar ne-a fost ușor să dezvoltăm cea mai potrivită strategie pentru ASEMER. Această strategie de comunicare are ca obiective creșterea reputației ASEMER și a comunității de investitori spanioli în România, și se va focusa pe atragerea de noi membri, pe susținerea dinamicii relațiilor bilaterale între Spania și România și desigur pe promovarea companiilor membre ASEMER. Pilonii de proiecte pe care vom comunica sunt: comercial, educațional, legislativ, cultural și sportiv”, spune Mara Gojgar, fondator Confident Communications.

Mara Gojgar, Confident Communications
Mara Gojgar, Confident Communications

„Suntem o organizație foarte dinamică și aveam nevoie de un partener de comunicare experimentat, care să ne ajute să creăm o mai bună vizibilitate asupra oportunităților de investiții pe care România le oferă companiilor spaniole. Abordarea strategică propusă de Confident Communications a rezonat foarte bine cu viziunea și obiectivele noastre în România. Numărul investitorilor din Spania care vin în România este însă în creștere, iar prezența noastră aici atestă potențialul pieței din România”, spune Emilio Luque Ascanio, președintele ASEMER.

Emilio Luque Ascanio, ASEMER
Emilio Luque Ascanio, ASEMER

Spania se afla pe locul 13 în topul investiţiilor străine directe în România în anul 2020, conform celui mai recent raport publicat de către Banca Națională a României. Datele interne ale asociației indică însă că în 2021, Spania va urca două, trei locuri în acest top.

Tot mai multe companii având capital spaniol sunt active în mediul de business din România, iar estimările ASEMER arată că numărul acestora va continua să crească.

De altfel, România este văzută drept o piață cu potențial mare pentru investitorii spanioli, care sunt primiți cu deschidere, dată fiind și apropierea culturală dintre cele două țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.