metalshow

Confident Communications comunica pentru centrul de limbi straine A_Best

Confident Communications (www.confidentpr.com), agenție specializată în comunicare business to business, comunică pentru Centrul de Limbi Străine A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine pentru români și expați.

Începând cu luna septembrie, Confident Communications va gestiona comunicarea de business to business și strategia de relații publice a Centrului de Limbi Străine A_BEST.

„Ne place să susținem antreprenorii români, iar Aura Ipate a reușit, prin eforturi proprii, să creeze și să impună A_BEST ca pe o afacere stabilă, închegată, capabilă să ofere pentru clienții săi o experiență autentică de învățare a limbilor străine, comparabilă cu centre renumite din Occident“, declară Mara Gojgar, fondator Confident Communications.

„Este pentru prima dată când externalizăm serviciile de comunicare și am ales Confident Communications pentru că ne doream o agenție care să ne înțeleagă nevoile de comunicare dintr-un punct de vedere antreprenorial și care să ofere o nouă perspectivă eforturilor de comunicare susținute de noi intern”, declară Aura Ipate, fondator și director general al Centrului de Limbi Străine A_BEST.

A_BEST este un centru de limbi străine care concurează cu succes atât cu afaceri având capital autohton, cât și cu francize internaționale de renume. În prezent, derulează proiecte în București și alte 3 orașe din țară și lucrează pentru companii din Top 100, din domenii precum IT, telecomunicații, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi și logistică.

Cu un număr de peste 7.000 de ore de cursuri de limbi străine corporate predate în prima jumătate a acestui an, A_BEST deține un portofoliu de 10 limbi străine și 3 acreditări internaționale.

În ceea ce privește cursanții A_BEST, un segment în creștere îl reprezintă expații și familiile acestora, aproximativ 75% dintre aceștia ocupând funcții de top în companiile multinaționale locale (CEO, CFO, Country Manager etc.).

Bucuresti, 30.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *