Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Conferintele AdRevolution by ADVICE Students

Un spot curios, un print excentric, o reţea socială nebună, un panou pragmatic, un blog tupeist, un eveniment meschin, o inovaţie optimistă! ADVICE Students le reuneste pe toate pentru tine, timp de 5 zile. Vino la conferințele AdRevolution în perioada 23-27 februarie la Orange Concept Store să te convingi de importanta ambalajului în care este împachetat un mesaj si a mediilor prin care este transmis acesta. More goodies pe www.adrevolution.ro .

AdRevolution a apărut în urma interesului tot mai ridicat al studenţilor pentru lumea publicităţii. De 4 ani explorăm împreună acest domeniu, căutând răspunsuri de la oameni care ştiu mai bine cum se împletesc ideile într-o reclamă. Am ales ca în acest an să discutăm despre instrumente şi medii de comunicare în advertising. Vom încerca să punem cap la cap tainele utilizării mijloacelor de promovare, pentru a descoperi ce înseamnă să trimiţi un mesaj frumos împachetat. Aşa că înarmaţi-vă cu foarfece si panglici colorate şi fiţi gata să decupaţi ce-i mai bun din  AdRevolution 4.

Luni, 23 februarie – ONLINE DAY
ORA 12:00 – Ns& Blogs
ORA 15:00 – Advertising viral

Marţi, 24 februarie – O & INDOOR DAY
ORA 12:00 –
ORA 15:00 – Indoor

Miercuri, 25 februarie – CONVENTIONAL DAY
ORA 12:00 Radio & TV
ORA 15:00 Print

Joi, 26 februarie – EVENTS DAY
ORA 12:00  Evenimente
ORA 15:00  CSR

Vineri, 27 februarie – INNOVATIVE DAY
ORA 12:00  Innovative în Romania
ORA 15:00  Innovative abroad

ADVICE Students este asociaţia studenţească care, de 7 ani, nu se mai satură de publicitate şi de proiecte curajoase, puse la cale de studenţi, pentru studenţi. ADVICE Students înseamnă să gândeşti "revolution", să vrei să cunoşti lumea, să îţi imaginezi şi să schimbi lucruri simple în ceva măreţ. Detalii pe www.advicestudents.ro .

Bucuresti, 13.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *