free download 78 travel guides written by experts

Conferinta WMS – O premiera de succes pentru APTUS Software

Joi, 20 octombrie 2011, a avut loc, la Ramada North Hotel, prima ediţie a “Conferinţei WMS”, organizată de compania APTUS Software. Evenimentul a fost o premieră pe piaţa din România şi a avut ca obiectiv prezentarea unor aplicaţii software şi echipamente de ultimă generaţie din domeniul Warehouse Management System. Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment au fost Made4Net, Intermec şi AVITECH.

Conferinţa s-a bucurat de participarea a peste 100 de profesionişti din domeniul logistic. Aceştia au avut oportunitatea de a descoperi o serie de soluţii performante, menite să asigure eficientizarea proceselor care se desfăşoară într-un depozit.

Accentul a fost pus pe avantajele implementării unui sistem WMS: managementul stocului în timp real, optimizarea resurselor umane, reducerea numărului de inventare şi a timpului de realizare a acestora, satisfacerea clienţilor prin livrări corecte şi la timp.

Prima prezentare din cadrul evenimentului a fost susţinută de Oszkar Bara, CTO APTUS Software, şi a evidenţiat lejeritatea interconectării tuturor activităţilor din cadrul unui depozit prin intermediul unei soluţii WMS personalizată pe nevoile fiecărui client.

Au urmat trecerea în revistă a soluţiei de pick-by-voice Vocollect, realizată de Frank Rissler – Intermec şi evidenţierea activităţilor logistice care se desfăşoară dincolo de pereţii depozitului (rute, livrări etc.) de către David BenKimoun, reprezentantul Made4Net.

Javier Pérez Hidalgo, a prezentat terminalele mobile Intermec – puse la dispoziţia participanţilor şi în format fizic pentru demonstraţii.

Un moment cheie al Conferinţei l-a constituit prezentarea proiectului de Warehouse Management System implementat de APTUS Software pentru Interbrands – cea mai mare companie de distribuţie din România. Participanţii au aflat detaliile implementării cu succes a acestui sistem şi beneficiile pe care le-a adus activităţii desfăşurate în depozitul clientului APTUS Software.

Sesiunea de prezentări s-a încheiat cu expunerea celor mai adecvate soluţii de securitate şi siguranţă pentru depozite, propuse de AVITECH prin reprezentanta sa, Ramona Chiper.

APTUS Software multumeşte tuturor partenerilor şi participanţilor prezenţi la prima ediţie a Conferinţei WMS pentru implicare şi pentru interesul acordat prezentării tendinţelor din domeniul Warehouse Management System.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *