free download 78 travel guides written by experts

Conferinta “Waste 2 Energy”, 18 noiembrie, Sala Palatului/ Bucuresti

Asociația Planeta Verde în parteneriat cu REECO organizează pentru al doilea an consecutiv Conferinţa “Waste 2 Energy Explorarea Oportunităţilor – Sinergii pentru Prezent şi Viitor”. Evenimentul va avea loc în cadrul celui de-al VIII-lea târg internaţional pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică, la Sala Palatului, sala A, etaj 1, începând cu ora 9.

Tematica conferinței “Explorarea Oportunităţilotr – Sinergii pentru Prezent şi viitor” se bazează pe Politicile Uniunii Europene privind combaterea schimbărilor climatice și energia în perspectiva perioadei 2030-2050.

În cadrul acestei ediţii a conferinţei se vor explora modalitățile şi soluţiile tehnice inovatoare de obţinere şi valorificare a energiei termice şi electrice cu ajutorul industriei de deșeuri din România prin intermediul legislaţiei şi a oportunităţilor de investitii, de colaborare sau parteneriat. Vom dezbate viitorul acestei industrii şi utilizarea deşeurilor pe piața de energie din surse regenerabile și alternative.

Evenimentul reuneşte actori importanţi atât din sectorul de management al deşeurilor, dar şi din domeniul energetic, ştiinţific şi universitar. Sperăm ca mesajele speakerilor şi ale participanţilor să ne ajute în clarificarea situaţiei existente şi în dezvoltarea unei strategii pentru un viitor durabil.

Conferinţa este organizată de Asociaţia Planeta Verde şi susţinută de Global Innovation Solution. Reprezentanţii presei sunt invitaţi să participe la acest eveniment, la Sala Palatului, sala A, etaj 1, începând cu ora 09:00.

Despre REECO- Renewable Energy Exhibition and Conference Organiser

Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa, în domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice în construcții și renovări. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat peste 2000 de expozanți.

Bucuresti, 16.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *