Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Conferinta regionala Consultanta in Romania – Standarde Europene si Aplicabilitate Locala

AMCOR şi EuroTop Consulting

AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) şi EuroTop Consulting au deosebita plăcere să vă invite la Conferinţa Regională cu tema Consultanţa în România-Standarde Europene şi Aplicabilitate Locală. Evenimentul va avea loc pe data de 14 mai 2012, în sala Cristal a hotelului Opera Plaza din Cluj-Napoca, începând cu ora 14ºº și va fi precedat de o sesiune de certificare/recertificare CMC, care va începe la ora 8:30.

În anul 2012, AMCOR a împlinit 21 de ani pe piaţa de consultanţă în management din România. Prin intermediul conferinţei, Asociaţia şi partenerul său, EuroTop Consulting doresc să realizeze o radiografie a pieţei de consultanţă în management din România, insistând asupra experienţei şi asupra pregătirii profesionale pe care ar trebui să le aibă consultanţii în management.

În realizarea acestei radiografii vor fi implicaţi speakeri locali şi internaţionali cu o importantă reputaţie în domeniul consultanţei în management la nivel local, european şi global.

O analiză a pieţei de consultanţă în management din perspectiva standardelor europene va fi realizată de către dl. Brian ING, fost chairman ICMCI.

Dl. Petru LUHAN, deputat în Parlamentul European, va supune dezbaterii nevoia de calitate în serviciile de consultanţă pentru accesarea fondurilor europene, un subiect aprig dezbătut astăzi în România.

Tema Profesia de Consultant (în management) – probleme, tendinţe şi oportunităţi pe plan regional va fi prezentată de către dl. Daniel DON, director AJOFM Cluj-Napoca.

Dl. Sorin CAIAN, preşedintele AMCOR, şi dna. Zsuzsanna FAZAKAS, director EuroTop Consulting, vor modera o discuţie liberă despre aşteptările organizaţiilor client de la consultanţa în management, dar şi despre posibilele tendinţe din acest domeniu de business.

Participarea la eveniment este gratuită, dar nu se asigură cazarea şi transportul participanţilor.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *