free download 78 travel guides written by experts

Conferinta «Marketing in Direct» powered by Sin Media Sound

După succesul înregistrat de prima ediţie a Conferinţei „Marketing în direct”, cea de-a doua ediţie, ce va avea loc pe 8 Septembrie, anul acesta, la Clubul Diplomatic Bucureşti, va menţine toate elementele care au poziţionat deja Conferinţa drept un eveniment premium în peisajul industriei româneşti de comunicare.

Pornind de la formatul inedit şi structura workshop-urilor, de la numărul impresionant de speakeri cu notorietate internaţională, cu un background solid în industria marketingului direct şi continuând cu acoperirea evenimentului prin tehnici PR si instrumente directe de comunicare, Conferinţa nu a încetat să surprindă în mod plăcut specialiştii în domeniu.

Nume mari ale marketingului direct precum John Griffiths, speakerul preferat al primei editii, Patrick Collister, Tania Bianchi, Colin Egan şi Dela Quist vor fi alături de peste 15 specialişti recunoscuţi din industria marcom din România şi vor dezbate etapele şi eficienţa instrumentelor de marketing direct, pentru că, dacă anul trecut Conferinţa a stat sub motto-ul « Back to basics », anul acesta provocarea suna aşa: «Get to experience»!

Şi cum atenţia la detalii este semnătura evenimentului, pe partea de sunet, lumini precum şi servicii foto – video More than Pub a ales să lucreze cu Sin Media Sound.

«More than Pub acordă atenţia cuvenită fiecărui aspect care contribuie la succesul unui eveniment. Conferinţa „Marketing în direct” este un proiect propriu care îşi trage seva din fineţea liniilor cu care e conturat, fiecare detaliu fiind studiat cu multă grijă, pentru că ştim că înnobilează evenimentul. Nu poţi invita elita marketingului direct şi să nu le pui la dispoziţie cele mai bune mijloace pentru a se exprima. Am ales să colaborăm cu profesioniştii de la Sin Media Sound, care ne-au fost recomandati cu căldura, pentru că ne dorim să fie pusă în «cea mai bună lumină» Conferinţa noastră!» a declarat Mihaela Petrovan – general manager More than Pub.

Bucuresti, 02.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *