free download 78 travel guides written by experts

„Conferinta Limitele asteptarii” se muta la TNB!

12 octombrie 2010, ora 19.00

Initial stabilit la Palatul National al Copiilor, iata ca dialogul maestrului Ion Caramitru cu publicul si societatea civila prin intermediul reprezentatiei “Conferinta Limitele asteptarii” se muta la Sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti.

Va reamintim pe aceasta cale ca spectacolul are loc pe data de 12 octombrie, incepand cu ora 19.00 si dorim sa transmitem publicului ca toate biletele achizitionate pentru acest spectacol pana in prezent raman valabile pentru reprezentatia ce va avea loc la Teatrul National Bucuresti.

Avand in vedere maniera unica de interpretare a maestrului Caramitru, suntem siguri ca publicul bucurestean va fi onorat sa participe la acest eveniment pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet vi-o propune in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, un eveniment sustinut 100% de public. Rugam spectatorii asadar sa isi achizitioneze din timp biletele pentru Conferinta Limitele Asteptarii disponibile in acest moment in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 24.09.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *