metalshow

Conferinta How to Grow Leaders

Conferinţa How to Grow Leaders – Romania a fost un eveniment de marcă în care John Adair a vorbit participanţilor despre procesul de selectare, creştere şi dezvoltare a liderilor, oferind în premieră în România, viziunea sa asupra leadership-ului, asupra diferenţelor dintre lideri şi manageri şi asupra modului în care leadership-ul poate fi învăţat.

„Democrația pur și simplu nu funcționează fără" lideri buni și lideri pentru bine" , iar lipsa lor creează un vid periculos în orice societate. Este o provocare la nivel mondial acum să vedem că dezvoltăm astfel de lideri, liderii de care avem nevoie. România, condu acest drum!” – a fost îndemnul pe care John Adair l-a adresat participanţilor la conferinţa How to Grow Leaders – Romania.

Alături de speakeri de top din România care au deschis conferinţa prezentând perspective diferite şi necesare în abordarea procesului de formare a liderilor, John Adair a purtat audienţa de o manieră firescă şi caldă, în lumea ingredientelor ce compun un bun lider. Cei peste 200 de participanţi la conferinţă au beneficiat de experienţa unică a lui John Adair care a dezvăluit cele şapte principii-cheie ale dezvoltării eficiente de leadership. Principiile rezumă o evoluţie firească plecând de la necesitatea training-ului pentru leadership, urmând selectia şi mentoratul de leadership. Cel de al patrulea principiu – „Şansa de a fi lider”- este poate cel mai important, dar nu poate fi realizat fără o adevarată educaţie, o strategie de dezvoltare coerentă şi o implicare autentică.

Atât conferinţa cât şi cartea “How to grow leaders” a lui John Adair au avut la bază o premiză extrem de clară: viitorul leadership-ului va depinde de calitatea generaţiilor următoare. Privirea sa vizionară l-a determinat pe John Adair să fie conştient de faptul că jumătate din populaţia lumii are 25 ani sau mai puţin, resimţind astfel, datoria imensă de a semăna seminţele pentru următoarea generaţie de lideri. “Trebuie să ne concentrăm pe liderii în devenire care sunt dispuşi să facă lucrurile altfel, care vor o lume mai bună.”

În acest sens, John Adair a susţinut şi prelegerea “The Path of Leadership”, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, iar întâlnirea cu studenţii a fost o bucurie pentru John Adair care a discutat despre lumea fascinantă a leadership-ului, astfel încât aceştia să aibă la îndemână pentru viitor, instrumentele esenţiale pentru a deveni lideri autentici.

Bucuresti, 27.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *