Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Conferinta eco6

Avem placerea sa va anuntam ca in perioada 9-10 octombrie va avea loc la Zurich, in Elvetia, conferinta eco6 (//06.economie.co.uk) destinata practicilor CSR si SRI. Centrul Regional de Dezvoltare Factor (www.frdcenter.ro) este partnerul economie si agentul pentru CE Europa al eco6.
 
Aceasta conferinta, unica in felul sau, isi propune sa puna in discutie cele mai actuale aspecte ale problematicii responsabilitatii sociale la nivelul corporatiei si investitia responsabila din punct de vedere social. Pe langa vorbitorii remarcabili care si-au anuntat pana acum prezenta la eco6 – //06.economie.co.uk/speakers/index.htm – acest forum international isi propune sa faciliteze delegatilor si organizatiilor ce vor expune in cadrul sectiunii //06.economie.co.uk/exhibitors/index.htm ocazia de a se intalni si a schimba in bine modul in care in prezent se inteleg si se aplica conceptele de CSR si SRI.
 
Pentru reprezentantii romani interesati de a participa ca delegati sau expozanti la eco6, este o ocazie excelenta de a solicita companiilor din Romania implicate in campaniile de responsabilitate sociala finantarea participarii lor. In acest fel companiile respective vor contribui pozitiv la intelegerea si evolutia acestor practici in Romania si vor avea un rol determinant in diseminarea lor in randul societatii civile interesate de aceste practici.

De asemenea, aceasta este o ocazie importanta pentru companiile preocupate de CSR si SRI sa se pozitioneze ca promotori si sprijinitori ai valorilor responsabilitatii sociale in Romania.

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *