Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Conferinta “Dezvoltarea educatiei pentru viabilizarea pietei muncii

prin vectori inovatori Mecatronica-Integronica"

Miercuri, 26 iunie 2013, va avea loc Conferinta de incheiere a proiectului “Dezvoltarea educatiei pentru viabilizarea pietei muncii prin vectori inovatori Mecatronica-Integronica” (contract POSDRU/90/2.1/S/62144). Locatia desfaşurării evenimentului este Hotel Minerva, Bucuresti

Odată cu finalizarea proiectului, Echipa de management va prezenta o analiză a stadiului de implementare a principalelor obiective.

Agenda evenimentului este disponibila la adresa: //www.tehnicamasurarii.ro/posdru/stiri.htm.

Bazat pe metode educationale moderne, proiectul „Dezvoltarea educatiei pentru viabilizarea pietei muncii prin vectori inovatori Mecatronica-Integronica” (contract POSDRU/90/2.1/S/62144), se constituie intr-un important instrument de stimulare a dezvoltarii economice prin impactul pe care il produce in mai multe directii tangibile prin efortul partenerilor in primul rand asupra potentialului uman activat. Pe parcursul derularii proiectului, dar mai ales la sfarsitul activitatilor, elevii şi studentii, in calitate de grup tinta, vor fi mai bine pregatiti sa intre in sfera ştiinţifică şi productiva, generand tehnologii / produse cu valoare adaugata mare (valoarea adaugata reprezinta surplusul de inteligenţă adaugată prin valorificarea potentialului uman si contributia sa la realizarea acesteia. Asadar, crearea unei valori superioare la nivel economic se poate realiza numai printr-o valoare adaugata naţională şi europeana la nivelul activitatilor din cadrul institutelor si universitatilor. Proiectul este Cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 2- „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.1- „Tranzitia de la scoala la viata activa”.

INCD-Mecatronică şi Tehnica Măsurării Bucuresti a implementat acest proiect pe o durata de 36 de luni, impreuna cu cinci parteneri: P1 – Universitatea "POLITEHNICA" Bucuresti – Centrul de Cercetare ­ Dezvoltare pentru Mecatronica/UPB-CCDM, P2 – Universitatea "Valahia" -Targoviste, P3 – Universitatea "Transilvania" Brasov – Catedra de Mecanica Fina si Mecatronica, P4 – Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, P5 – Asociatia Profesionala Patronatul Roman din Industria de Mecanica Fina, Optica si Mecatronica – "APROMECA".

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *