bucharest tech week 2021

Conferinta anuala a distribuitorilor de scannere Colortrac

In Cambridge, Marea Britanie s-a desfasurat conferinta anuala a distribuitorilor Colortrac de scannere  A0. In cadrul conferintei au fost prezentate rezultatele excelente obtinute dupa introducerea gamei Colortrac SmartLF ce foloseste tehnologia CIS de scanare. Caracteristicile tehnice ale acestuia in raport cu pretul avantajos au asigurat succesul rapid al gamei SmartLF, obtinandu-i pozitia de lider pe piata in domeniul scanerelor CIS. Sfarsitul conferintei a fost marcat de un dineu in cadrul caruia au fost decernate premiile Colortrac celor mai buni colaboratori.
 
Pentru producatorul britanic Colortrac, organizator al conferintei, aceasta a reprezentat un moment potrivit si pentru prezentarea unor noi concepte de  produse revolutionare. Pe langa noua gama Smart LF Cx 40, succesoarea gamei SmartLF 4080, a fost prezentata si gama de scanere Gx 40 utilizand tehnologia CCD. Bazata pe un sistem complet inovator,  gama Gx 40 va fi lansata in cursul anului 2006 si va inlocui treptat vechea gama Colortrac Enhanced, ajunsa la seria a patra.

Conferinta s-a bucurat de o participare numeroasa printre care s-a numarat – bineinteles – si firma noastra in calitate de distribuitor Colortrac in Romania. Distribuitori din toata lumea au avut ocazia de a se intalni, a face schimb de experienta si incheia noi parteneriate de afaceri

Printre invitati s-a numarat si reprezentantul pe Europa al diviziei Canon de imprimante format mare Dl Toshiya Suzuki. Intre cei doi producatori, COLORTRAC (scanere) si CANON (plottere si imprimante) exista un parteneriat pentru producerea de sisteme profesionale de scanare-copiere-printare. Prin acest parteneriat utilizatori pot beneficia de solutii moderne, competitive si eficiente pentru nevoile lor.

In calitate de partener CLASP, producatorul britanic Softcover International a fost invitat sa isi prezinte solutia software de conversie raster-to-vector Scan2CAD, distribuita in Romania in exclusivitate de firma noastra. De asemenea, producatorul german SCP Software a participat la targul partenerilor Colortrac organizat in cadrul conferintei. Produsele SCP, distribuite in Romania de Z Spot Media, se adreseaza profesionistilor din domeniul RIP, printarii, copierii scanarii.

Eforturile firmei noastre de promovare a brand-ului Colortrac pe piata din Romania au fost recunoscute si apreciate de echipa Colortrac  care ne-a promis in continuare tot sprijinul sau. Reprezentantii colortrac si-au pus mari sperante in succesul noi game SmartLF Cx 40 pe piata din Romania.

Conferinta a fost urmata de un dineu organizat in cadrul unei renumite universitati din Cambridge, prilej cu care au fost decernate premiile Colortrac pentru cei mai buni colaboratori. Dintre acestea dorim sa mentionam premiul pentru cele mai bune vanzari castigat de firma Diatrice, Franta – vanzari de 100 scanere pe an.

Conferinta a reprezentat un prilej pentru cunoasterea mai buna a pietei specifice, schimbul de informatii si experienta, stabilirea de noi contacte, relatii de colaborare si prietenii.          

Colortrac Ltd este producator al scanerelor format mare Colortrac, ANAtech si SmartLF precum si al unor solutii profesionale pentru scanare, editare si prelucrare a imaginilor scanate. Produsele Colortrac sunt utilizate in reproduceri grafice, arhitectura si constructii, inginerie (CAD), GIS, sisteme de management integrat de documente (EDM – Electronic Document Management).
In Romania, produsele Colortrac sunt distribuite prin Z Spot Media SRL, firma specializata in solutii si echipamente pentru formate mari.

Bucuresti, 5.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *