Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Concursurile Tonomatului DP2, de la Sf. Valentin la Dragobete

În perioada 14-24 februarie, când românii sărbătoresc dragostea fie de ziua Sfântului Valentin, fie de Dragobete, Tonomatul DP2 a pregătit telespectatorilor săi cadouri speciale pentru cuplurile de îndrăgostiţi.

Astfel, vineri, 13 februarie, în emisiune debutează un concurs telefonic în care premiile vor fi câte şase seturi de romane de dragoste, câte unul pentru el şi pentru ea. Tot ce au de făcut telespectatorii este să telefoneze pe parcursul emisiunii şi să facă o declaraţie de dragoste. Invitaţii Alinei Sorescu vor fi cei care vor alege cele mai frumoase declaraţii, autorii acestora urmând să primească pachetul de cărţi. Concursul se va desfăşura din 13 în 24 februarie, iar cărţile sunt oferite de editurile Rao şi All.

Luni, 16 februarie, Tonomatul DP2 aduce cel de-al doilea concurs adresat îndrăgostiţilor, care se va desfăşura de-a lungul a patru săptămâni. De această dată premiul este unul inedit, oferit telespectatorilor în premieră absolută. Cei care vor răspunde corect prin SMS la întrebările fiecărei ediţii, vor avea posibilitatea să beneficieze de nopţi romantice, de neuitat, în căldura căminului propriu. Sponsorul, Spaceart, va oferi câştigătorilor săptămânali o decoraţiune interioară specială, o feerie astrală pe tavanul dormitorului.

Nu pierdeţi invitaţia Alinei Sorescu de a fi alături de ea la emisiunea Tonomatul DP 2 şi de a participa la concursurile speciale din această perioadă dedicate îndrăgostiţilor fără vârstă!

Bucuresti, 12.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *