free download 78 travel guides written by experts

Concursuri si multe premii pe InfoPro.ro!

Radio InfoPro organizeaza cele mai interesante si traznite concursuri online! Astfel, in perioada 1-16 noiembrie, amatorii de competii sunt invitati pe www.infopro.ro. Aici vor avea parte de super concursul “Ferma animalelor, o campanie PETlectorala marca InfoPro” care cheama la intrecere toti posesorii de animale de casa. Asadar, indiferent ca detin un hamster sau 0 pisica, un elefant sau o broscuta, un catel sau un purcel, ascultatorii InfoPro au posibilitatea de a le scoate din anonimat. Tot ce trebuie sa faca este sa inscrie in concurs animalutul iubit cu cea mai noua si sexy poza. Necuvantatorul care atrage cele mai multe voturi este premiat de InfoPro cu 500 de Euro. CA-DO!

Tot pe www.infopro.ro posesorii demasini au participat la concursul “Superstar car”. In aceasta campanie ascultatorii de InfoPro au avut posibilitatea de a-si inscrie mandretea de masina pentru a castiga un tunning de superstar. Dupa lupte grele intre participantii la concurs, “Superstar car” are un fericit castigator, Catalin Ionisor, din Craiova, care a participat si a castigat premiului de 500 E, destinat tunningului masinii cu care a intrat in concurs.

Www.infopro.ro promite sa ofere cele mai tari concursuri online si multe premii pentru toti amatorii de competitii online.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *