metalshow

Concursuri de Paşte şi decizii fără precendent în casa „Mireasă pentru fiul meu”

La „Mireasă pentru fiul meu”, emisiune difuzată de luni până sâmbătă la Antena 1

Deşi regulamentul presupune o „rupere” de grijile cotidiene şi de tot ce se întâmplă zi de zi în lume, în casa „Mireasă pentru fiul meu” nicio sărbătoare nu trece neobservată.

Şi în acest an, concurenţii celui mai îndrăgit reality show show matrimonial din România „Mireasă pentru fiul meu”, vor avea parte de o mulţime de surprize, concursuri, dar şi veşti venite de acasă, de la cei dragi, după atâtea luni petrecute în competiţie.

Într-o notă relaxată, echipa emisiunii le-a pregătit o mulţime de activităţi recreative: dacă fetele sunt provocate să-şi arate talentul în bucătărie, pregătind câte un cozonac pentru partenerul de cuplu, băieţii sunt invitaţi să încondeieze ouă, lăsându-se în voia inspiraţiei. Sâmbătă, în gala emisiunii, concurenţii care au realizat cel mai inedit ou şi cel mai arătos şi gustos cozonac vor  avea parte de o surpriză, aflând că vor petrece o zi în afara competiţiei,  o zi de relaxare într-un complex spa. Şi în acest an, toţi concurenţii vor participa la Slujba de Înviere.

Tot sâmbătă, în casa emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” se va lua o decizie fără precendent. După ce în urmă cu două săptămâni, Alexandra şi Florin au decis să părăsească emisiunea, atunci când porţile s-au deschis pentru toţi cei care nu mai doreau să rămână în competiţie, cei doi au regretat amarnic decizia şi au revenit cu dorinţa de a fi din nou concurenţi.

Producătorii emisiunii au decis să le mai dea o şansă, însă nu înainte de a cere acordul telespectatorilor în primul rând, dar şi al concurenţilor, în al doilea rând. Astfel, telespectatorii au avut la dispoziţie o săptămână pentru a vota dacă vor sau nu să-i primească înapoi. În urma votului lor favorabil, Alexandra şi Florin vor afla sâmbătă dacă şi foştii lor colegi din casă sunt de acord cu întoarcerea lor. Ce au decis aceştia, dar şi ce alte surprize li s-au mai pregătit concurenţilor, rămâne de văzut sâmbătă, în cele două ediţii ale emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzate în întervalul 14:00-16:00 şi 17:00-19:00, la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *