free download 78 travel guides written by experts

Concursul Pereche pentru tata s-a incheiat cu happy end, provocarile continua la Europa FM

Timp de 4 săptămâni, Monica Anghel şi Bogdan Miu au încercat să facă fericit un tată din România care are grijă singur de copilul lui. Astfel, realizatorii matinalului „Deşteptarea” de la Europa FM l-au ajutat de Dumitru din Drobeta Turnu Severin să-şi găsească o parteneră cu care să petreacă o cină romantică de Sf. Valentin. „După ce le-a cunoscut pe cele 3 semifinaliste pe care le-a ales sfătuit de fiica lui, Raluca, Dumitru a decis că cea cu care îşi va petrece Ziua Îndrăgostiţilor este Gabriela din Bucureşti”, a povestit Monica Anghel.

„Duminică seară am fost alături de Dumitru şi Gabriela în restaurantul unde au luat cina. Întreaga echipă Europa FM, dar şi ascultătorii s-au bucurat  pentru cei doi. Ceilalţi îndrăgostiţi aflaţi în local i-au aplaudat şi l-au feliciat pe Dumitru pentru gesturile lui romantice. Nu am zăbovit prea mult şi i-am lăsat pe cei doi să-şi savureze cina în linişte”, a relatat Bogdan Miu, cel care l-a însoţit pe Dumitru şi în săptămâna transformărilor, la cumpărături şi la salonul înfrumuseţare.

Dumitru şi Gabriela, cei doi ascultători care au intrat în jocul Europa FM şi au trăit o experienţă unică, au fost foarte emoţionaţi pe tot parcursul serii.

„Pentru mine este o seară cu adevărat specială. Mulţumesc Europa FM pentru prima cină romantică din viaţa mea. Totul a decurs ca la carte. Dumitru m-a fascinat cu modul lui de a fi, dar şi prin gesturile lui galante. A ales cel mai frumos buchet de flori şi cel mai potrivit cadou pentru mine”, a mărturisit Gabriela luni, în direct, în „Deşteptarea” de la Europa FM.

La rândul lui, pe Dumitru l-au încercat sentimente contradictoriil finalul acestui concurs: „Pentru mine, aceste 3 săptămâni au fost de vis. M-am obişnuit să vin în fiecare dimineaţă în studio alături de Monica şi Bogdan şi îmi vor lipsi foarte mult. Pe de altă parte, sunt foarte recunoscător că le-am cunoscut pe cele 3 doamne şi le mulţumesc şi celorlalte care au vrut să mă cunoască. Am petrecut o seară minunată alături de Gabriela, între noi s-a legat o prietenie frumoasă şi timpul va decide dacă lucrurile vor merge şi în altă direcţie”.

„Pereche pentru tata” s-a încheiat cu happy-end, dar rămâneţi cu ochii pe noi, căci de luni, la Europa FM a debutat concursul cu cele mai mari premii de la radio. Ascultătorii care participă la „Bani pe mobil” pot câştiga premii în valoare de peste 200.000 de euro! Tot ce trebuie să facă este să asculte Europa FM, să urmărească cifrele anunţate de DJ-ii, iar dacă acestea compun numărul lor de telefon, să dea primii SMS cu textul „Bani”, dezvăluie Monica Anghel.

Bucuresti, 15.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *