free download 78 travel guides written by experts

Concursul Neazta „Vanatorii de smiley-uri” a ajuns la final

25.000 de fotografii înscrise, 24 de câştigători

„Vânătorii de smiley-uri”, concursul care a recompensat timp de o lună fotografiile ce surprind un zambet, un smiley face, format de obiectele din jurul nostru, a ajuns la final. Răzvan şi Dani au premiat 24 de telespectatori cu aparate foto şi video, toate pentru a capta cele mai dragi zambete din viata lor.

Pe 22 ianuarie, Antena 1 a dat startul goanei după zâmbete, lansând pe www.neatza.a1.ro un concurs care îi provoca pe telespectatorii matinalului să surprindă zâmbetele formate de obiectele din jurul lor. În fiecare zi, timp de patru săptămâni, Răzvan şi Dani au recompensat un vânător de zâmbete, cu un aparat foto digital, iar în fiecare vineri, pe lângă camera foto, un telespectator sau telespectatoare a avut ocazia să câştige o cameră video.

Au fost înscrise în competiţie 25.000 de fotografii, dintre care aproape 11.000 au îndeplinit condiţiile de participare. Fotografiile validate pentru a intra în competiţia pentru aparatele foto şi video au primit peste 3000 de comentarii, iar 24 dintre autorii lor au fost premiaţi.

Pe perioada desfăşurării concursului, site-ul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani a avut 323.520 vizitatori unici, un număr dublu faţă de traficul înregistrat pe perioada a patru săptămâni din decembrie. Timpul mediu petrecut pe site a depasit 8 minute, fiind mult mai mare pe perioada derulării concursului, faţă de aceeasi perioada din luna precedentă, cifra ce arată interesul manifestat de telespectatori pentru concursul derulat de Neazta si o rata de participare foarte crescuta.

Bucuresti, 18.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *