free download 78 travel guides written by experts

Concursul EcoPaparazzi anunta castigatorii editiei speciale dedicate sarbatorilor de iarna

Concursul EcoPaparazzi anunta castigatorii editiei de sarbatori, care a avut loc intre 1 decembrie 2010 si 15 ianuarie 2011. In concurs au fost inscrise 64 de lucrari, care au surprins aspecte legate de protectia mediului in perioada sarbatorilor: brazi taiati ilegal, deseuri rezultate in urma curateniei de iarna, petice de zapada sufocate de gunoaie, dar si actiuni de ecologizare sau idei eco pentru decoratiunile de Craciun. Concursul s-a desfasurat pe platforma de comunicare www.ecopaparazzi.ro, dezvoltata in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ. Premiile pentru aceasta editie sunt oferite de COSMOTE Romania si Asociatia Environ.

Au fost stabilite lucrarile castigatoare in cadrul concursului EcoPaparazzi, editia de sarbatori. Cele 64 de materiale foto si video inscrise in competitie provin din toata tara si ilustreaza bune sau rele practici fata de mediul inconjurator, axandu-se pe specificul perioadei sarbatorilor de iarna. Au fost acordate 4 premii, dupa cum urmeaza:

Premiul I (Aparat foto digital si BTH Plantronics Explorer 260): Radu Bogdan Visan (judetul Mehedinti), pentru fotografia „Iarba verde plina de deseuri”

Premiul II (BTH Plantronics Explorer 260 si MP3 player Philips GoGear): Iuliana Hainarosie (judetul Vrancea), pentru fotografia „Padurea curata”

Premiul III (MP3 player Philips GoGear): Cristina-Mihaela Fulga (judetul Mehedinti), pentru fotografia „Iarba verde”

Mentiune (BTH Plantronics Explorer 260): Adela Balan (judetul Vaslui), pentru filmul „Ecovoiniceii – primii pasi in formarea comportamentului ecologic”

Lucrarile castigatoare pot fi accesate la adresa //www.trilulilu.ro/canal/ecopaparazzi/castigatori-editia-de-sarbatori.

Concursul s-a desfasurat intre 1 decembrie 2010 si 15 ianuarie 2011 si a avut loc pe platforma de comunicare www.ecopaparazzi.ro, dezvoltata in colaborare cu Trilulilu.ro si cu sprijinul UPC Romania si al Asociatiei Environ.

Toate lucrarile au fost incarcate pe canalul EcoPaparazzi, iar castigatorii au fost desemnati in urma numarului de voturi primite. Premiile acestei editii sunt oferite de COSMOTE Romania si Asociatia Environ si vor fi trimise catre castigatori in perioada 20 ianuarie – 1 februarie 2011.

Fotografiile si filmele inscrise in competitie au avut o tematica eco, incercand sa surprinda felul in care este afectat mediul inconjurator in perioada de sarbatori. Participantii au aratat cum sunt taiati ilegal brazii pentru Craciun, au surprins imagini cu deseuri aruncate in zone nepermise sau cu defrisari care pun padurile in pericol. Au existat si mesaje pozitive, lucrarile demonstrand si felul in care se poate face educatie ecologica celor mici sau punand la dispozitia celor interesati idei eco pentru realizarea decoratiunilor de Craciun. Participantii provin din toata tara, atat din mediul urban cat si din cel rural – din Bucuresti, precum si din judetele Arges, Brasov, Calarasi, Constanta, Cluj, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Sibiu, Vaslui si Vrancea.

EcoPaparazzi este un proiect al agentiei Media Image Factory. EcoPaparazzi isi propune sa devina o prezenta online permanenta. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfasura lunar, iar platforma va deveni un loc in care toti cei interesati de protectia mediului pot atrage atentia asupra problemelor pe care le sesizeaza in comunitatile lor. Aici pot interactiona, creand o comunitate cu o voce puternica – o comunitate care, treptat, sa poata provoca autoritatile la depistarea celor mai eficiente solutii pentru a trata problemele de mediu.

“EcoPaparazzi.ro isi propune sa devina locul in care noi toti putem aduce marturii ale indiferentei fata de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot incarca fotografii si filme la adresa www.ecopaparazzi.ro si pot discuta intre ei. Se urmareste activarea comunitatii eco in spatiul online, datorita posibilitatilor extinse pe care acesta le ofera pentru promovarea unui mesaj responsabil fata de mediul inconjurator.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, initiator Ecopaparazzi.

Bucuresti, 20.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *