free download 78 travel guides written by experts

Concursul Diva Universal sarbatoreste povestea ta! continua,

tema lunii iunie este “Universul copiilor”

Concursul Diva Universal sărbatoreşte povestea ta! continuă. Până pe 15 iunie telespectatoarele Diva Universal sunt invitate să participe, cele două premii în valoare de 450 de lei fiecare își așteaptă câștigătoarele!

Pentru că în prima ediție a concursului, din luna mai, s-au primit multe poveşti frumoase, Diva Universal organizează o a doua ediţie, cu o nouă temă. Până pe 15 iunie 2013, telespectatoarele Diva Universal sunt invitate să scrie o poveste din experiența proprie sau a celor din jur, pe care vor să o împărtăşească. Vor fi selectate cele mai amuzante istorioare care răspund la tema acestei luni și vor fi premiate două autoare creative.

Tema lunii iunie este: “Universul copiilor”. Copiii sunt inocenți, ingenioși şi plini de viaţă. Ei trăiesc într-o lume a poveştilor și personajelor fascinante. Sinceritatea lor este cuceritoare și nu de puține ori ne fac să râdem copios! Aşadar, cei care doresc să participe la concurs trebuie să trimită, în perioada 1-15 iunie, o poveste care să deschidă universul copilăriei, să descrie o situaţie amuzantă şi să conţină minimum 600 de caractere, pe adresa office@stuffmedia.ro, împreună cu datele de contact (nume, prenume, adresă de e-mail și număr de telefon).

Între 16 și 24 iunie 2013, un juriu format din specialiști va citi toate poveștile primite și le va alege pe cele mai potrivite. Numele câștigătorilor concursului Diva Universal sărbătorește povestea ta! vor fi publicate pe pagina concursului, pagina de Facebook a postului Diva Universal și pagina www.divauniversal.ro, în data de 30 iunie 2013. Poveștile câștigătoare urmează a fi publicate pe pagina www.divauniversal.ro, la secțiunea blog (www.divauniversal.ro/blog), începând cu data de 30 iunie 2013.

Pentru fiecare dintre cele două câștigătoare premiul constă într-un voucher în valoare de 450 de lei, care poate fi folosit pentru achiziționarea de haine și accesorii din magazinele Nissa.

Câștigătoarele concursului Diva Universal sărbătorește povestea ta! din luna mai sunt Cătălina Cezarina Păun din Alexandria și Elena Oanea din Suceava. Fiecare a primit câte un voucher în valoare de 450 de lei, destinat achiziționării de haine sau accesorii din magazinele Nissa. Cătălina Cezarina Păun și Elena Oanea au participat, în perioada 1-15 mai 2013, la prima ediție a concursului Diva Universal sărbatoreşte povestea ta!, trimițând, prin e-mail, scrisorile lor, corespunzătoare temei lunii mai: Situații amuzante cu vecinii. Scrisorile integrale ale celor două câștigătoare pot fi citite pe pagina www.divauniversal.ro la secțiunea “blog” (www.divauniversal.ro/blog).

Bucuresti, 04.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *