free download 78 travel guides written by experts

Concursul “Colegul meu stresat” continua si in aprilie

Max-Relax anunta continuarea concursului lansat in luna martie, dedicat angajatilor si sefilor stresati.

„Stresul a ajuns sa influenteze nu numai sanatatea angajatilor, cat si  capacitatea de concentrare, determinand scaderea randamentului la locul de munca.” spune Alina Pitu, manager general Max-Relax.
“Scopul concursului nostru este de a promova in randul angajatilor si angajatorilor din Romania necesitatea unui mediul de munca sanatos si lipsit de stres.” declara Alina Pitu.

Luna martie a adus primul castigator: Compania Azadea, care a castigat primele 50 de vouchere de masaj la birou.

Urmatoarele 50 de vouchere le puteti castiga la sfarsitul lunii Aprilie!

Pentru a va inscrie in concurs va trebui sa urmati pasii de mai jos:

1.    Faceti o poza sefului sau colegului intr-o ipostaza stresata.
2.    Trimiteti poza la adresa stresat@maxrelax.ro impreuna cu cateva date despre dumneavoastra si compania ta (Numele, numele companiei, tel. mobil, e-mail, website companie, nr. angajati) sau folositi formularul de pe site – www.maxrelax.ro.
3.    La sfarsitul lunii avti sansa sa castigati, pentru dumneavoastra si pentru alti 50 de colegi, o sedinta de masaj la birou de fiecare!

Despre Concursul Max-Relax
Regulamentul concursului poate fi gasit pe site-ul www.maxrelax.ro sau poate fi cerut gratuit trimitand un mail la adresa stresat@maxrelax.ro.
Inscrierile se pot face pana pe data de 26 aprilie. Castigatorul va fi anuntat pe data de 28 aprilie atat telefonic cat si pe site-ul Max-Relax.

Despre Max Relax
Max Relax este cea mai profesionista companie din Romania in industria relaxarii. Din dorinta de a fi cei mai buni ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-site Chair Massage si oferim astfel cele mai inalte standarde.
Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 15 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor.
Incepand din luna iunie Max-Relax si-a inceput extinderea serviciilor in cele mai importante orase ale tarii, prima locatie fiind Cluj-Napoca.
 
Despre On-Site Chair Massage
On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.
Sedinta dureaza intre 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.

Parteneri: PRwave, ROL.ro, HR-Romania, AvocatNet, Cariere, Fara Cravata

Bucuresti, 09.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *