free download 78 travel guides written by experts

Concursul Chipul Bucuresti Mall a inceput in forta

Peste 100 de cliente ale centrului comercial au intrat în concursul Chipul București Mall în prima săptămână. Orice doamnă sau domnișoară se poate înscrie până pe 19 octombrie în competiția care o poate transforma într-un star. Dacă vine la București Mall și se prezintă la Fashion Cornerul amenajat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării Starbucks, va avea parte de o sesiune gratuită de machiaj, marca Yves Rocher, iar, dacă dorește, poate beneficia și de o sesiune de hairstyling, oferită de Gett’s la prețuri speciale. După aceea, concurenta va participa gratuit la o ședință foto profesionistă. Una din pozele cu ea va fi încărcată pe aplicația Chipul București Mall de pe Facebook, putând fi accesată începând cu 20 octombrie și până pe 30 octombrie.

În cursul acestor 10 zile, participantele pot da “share” fotografiilor pentru a strânge cât mai multe voturi. În plus, votarea se poate realiza nu doar pe Facebook, ci și în incinta București Mall, unde tablete speciale, cu aplicația concursului instalată, se vor afla la dispoziția clienților centrului comercial.

În urma primei etape a concursului, în funcție de numărul de voturi obținute, vor fi selectate și premiate 15 concurente. Ele vor câștiga cinci carduri Fidelicard cu 15.000 puncte, în valoare de 1500 de lei, și 10 carduri Fidelicard cu 5.000 puncte, în valoare de 500 lei. Nu doar ele vor vor primi premii, ci și cei care votează concurentele. Pentru ei au fost pregătite cadouri surpriză, constând în produse disponibile în magazinele din București Mall. Printre partenerii evenimentului se numără Yves Rocher, Gett’s, Sephora, Kenvelo, Cinema Cafe, Time Out, Steilmann, Tom Tailor și lista continuă.

Pe 31 octombrie, juriul compus din designerii Cătălin Botezatu și Răzvan Ciobanu, din manechinul Valentina Pelinel și realizatoarea de emisiuni TV Dana Săvuică va vota online și va alege cinci finaliste din cele 15 concurente.

Pentru finaliste, Carmen Negoiță, faimoasa bloggeriță de fashion, va concepe ținute speciale, create din piese vestimentare disponibile în magazinele din București Mall, ținute ce vor putea fi admirate la defilarea care va încheia concursul. Aceasta va avea loc în cadrul unui eveniment high class pe 5 noiembrie, eveniment la care maeștrii de ceremonii vor fi Dani Oțil și Răzvan Simion. În cadrul acestuia se va alege câștigătoarea concursului Chipul București Mall. Ea va deveni timp de un an imaginea oficială a primului centru comercial modern din România, fiind recompensată cu un contract în valoare de 5000 de euro cu o agenție de modele profesionistă și cu o seară de vis alături de Bogdan Vlădău.

Partener media al evenimentului: www.realitatea.net.

Bucuresti, 15.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *