metalshow

Concursul „Cel mai tare viral” provoaca studentii la distractie

Concursul “Cel mai tare viral” ofera celor mai creativi studenti sansa de a se remarca. Acestia sunt invitati sa realizeze un filmulet de maximum 3 minute prin care sa arate cum se distreaza si sa se inscrie pana pe 31 august pe www.studentfilmweekend.ro. Concursul este initiat de StudentBank.ro powered by Raiffeisen Bank. Premiile constau in Studentocarduri, alimentate cu 700 lei (locul I), 600 de lei (locul II) si 500 de lei (locul III).

Toti studentii cu voie buna si imaginatie sunt invitati de Studentbank.ro powered by Raiffeisen Bank si StudentFilmWeekend sa participe la concursul “Cel mai tare viral”. Cei interesati se pot inscrie in perioada 1 – 31 august pe www.studentfilmweekend.ro. Ei trebuie sa realizeze un filmulet de maximum 3 minute, pe care sa il posteze pe contul FaceBook StudentBank, ulterior inscrierii in concurs. Uploadarea filmuletelor pe pagina de Facebook a StudentBank si votarea vor avea loc in perioada 1 septembrie – 7 septembrie 2010, inclusiv. Castiga filmuletul cu cel mai mare numari de vizualizari/voturi. Castigatorii vor fi anuntati pe 15 septembrie, prin publicarea numelor pe www.studentbank.ro si pe www.studenfilmweekend.ro. Castigatorii trebuie sa trimita mail in care sa mentioneze ca au citit si sunt de acord cu prevederile prezentului regulament, mentionand datele lor de contact la adresa contact@studentfilmweekend.ro urmand sa fie contactati de reprezentanti pentru inmanarea premiilor. Castigatorilor li se va solicita sa prezinte o copie dupa un act care sa ateste calitatea de student in anul universitar 2009-2010. Imposibilitatea de a dovedi calitatea de student atrage descalificarea automata a participantilor la concurs.

Concursul “Cel mai tare viral” se desfasoara in cadrul evenimentului StudentFilmWeekend, care se deruleaza la Costinesti, in perioada 23 iulie – 29 august. In fiecare weekend, vinerea, sambata si duminica, incepand cu ora 21.30, studentii sunt invitati in Piateta Radio Vacanta din Costinesti, pentru a viziona filme de box office la cativa metri de mare. Evenimentul este organizat de Media Image Factory si CharityGift.ro cu aprobarea Biroului de Turism pentru tineret (BTT) si in parteneriat cu Primaria Costinesti, cu sprijinul Ursus Breweries, Lay’s, StudentBank.ro – powered by Raiffeisen Bank si Romtelecom.

Partener media principal Kiss Fm. Parteneri media: Adevarul de Seara Constanta, Constanta TV, Zile si Nopti, Constanteanul.com, Studentie.ro, RegieLive.ro, OnlineStudent.ro, Metropotam.ro, 9am.ro, PresainBlugi.ro, Port.ro, Roportal.ro, Stiridebine.ro si Bucuresteni.ro.

Bucuresti, 20.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *