free download 78 travel guides written by experts

Concursul: Asta-i viata in stil Neatza si-a desemnat castigatorul

Răzvan şi Dani îi vor renova garsoniera unei bucureştence

“Asta-i viatza in stil Neatza”, cea mai recentă campanie a matinalului Antenei 1 şi-a desemnat în aceasta dimineaţă câştigătorul. Timp de 5 săptămâni, telespectatorii s-au putut înscrie la concursul în urma căruia echipa matinalului le va transforma locuinţa într-una care să reflecte spiritul îndrăgitei emisiuni. Nouă finalişti au fost prezenţi în această dimineaţă în platoul Neatza cu Razvan si Dani, dar numai unul a convis echipa că merită să îi fie renovată locuinţa. Astfel, Razvan, Dani, Roxana şi Vlăduţ îmbracă salopeta de muncitor şi se apucă de treabă. Haioşii matinali vor pune umărul la renovarea locuintei Geaninei Coches din Bucureşti.

Răzvan, Dani, Roxana şi Vlăduţ îşi pun la bătaie îndemânarea şi sunt gata să renoveze şi redecoreze apartamentului uneia dintre telespectatorele emisiunii. Geanina Cocheş a încărcat pe site-ul emisiunii o fotografie cu locuinţa sa, iar atunci când Răzvan şi Dani au sunat-o a demonstrat că este un telespectator fidel al matinalului Antenei 1. Astfel, s-a numărat printre cei 9 finalişti prezenţi în această dimineaţa în platoul emisiunii. Aceştia au avut de trecut mai multe probe practice, iar ea pare să se fi descurcat cel mai bine, fiind aleasă de Răzvan şi Dani drept câştigătoare.

“Recent am achiziţionat o garsonieră de 14.60 mp, unde intenţionez să locuiesc cu fiica mea, Renate, în vârsta de 3 ani si 11 luni. De curând, am rămas făra slujbă şi nu imi permit renovarea acesteia. Împreuna cu prietenii, sperăm să renovam garsoniera ”la mare arta!’”, este mesajul postat de Geanina împreună cu fotografia locuinţei sale.

Cu toate acestea, nu dificultatea de a-şi renova garsoniera a făut-o pe Geanina să câştige, ci modul în care s-a descurcat la probele supuse de Răzvan şi Dani. Printre altele a trebuit să deseneze harta româniei cu un trafalet pe o planşă sau să spună un banc înscris în tematica emisiunii.

Telespectatorii se vor reîntâlni cu matinalul lor preferat luni, de la ora 08.00, numai la Antena 1.

Bucuresti, 11.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *