bucharest tech week 2021

Concurs pentru telespectatorii iUmor

Premiu săptămânal: o invitație VIP dublă la stand-up-ul toamnei

Emisiunea iUmor de la Antena 1 lansează un concurs prin care pune la bătaie săptămânal câte o invitaţie VIP dublă la stand-up-ul toamnei, show-ul lui Dan Badea de la Sala Palatului, ce va avea loc pe 29 noiembrie.

Concursul “Ghici cine-i ia la Rost c-un Roast!” se va desfășura în perioada 7 octombrie – 22 noiembrie 2019, pe pagina https://a1.ro/concurs-roast, iar regulile sunt simple. La sfârșitul fiecărei ediții iUmor, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, la Antena 1, va fi pus un scurt moment dintr-un roast în urma căruia telespectatorii trebuie să ghicească cine este invitatul special care se află în fața juraților.

Materialul video poate fi găsit și direct pe pagina https://a1.ro/concurs-roast, iar tot ce rămâne de făcut este ca participantul la concurs să răspundă corect la întrebarea “Ghici cine-i ia la Rost c-un Roast!” și să motiveze cât mai creativ răspunsul.

juriu iUmor

Pentru această săptămână, înscrierile se pot face până vineri, 11 octombrie, ora 20:00, în vreme ce pentru următoarele, intervalul de concurs va fi în fiecare vineri, de la ora 20:01, până vinerea următoare la ora 20:00.

În fiecare săptămână va fi desemnat câștigător răspunsul corect și cu cea mai creativă argumentare. Regulamentul concursului, numele câștigătorilor precum și câştigul acordat va fi făcut public în mod gratuit și prin afișare în pagina de concurs https://a1.ro/concurs-roast. Premiile acordate în acest concurs constau în 7 invitații VIP pentru 2 persoane fiecare, pentru show-ul lui Dan Badea de la Sala Palatului pe 29 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *