free download 78 travel guides written by experts

Concurs international de tehnici de interconectare in electronica

O echipă de studenţi ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi participă la cea de-a XX-a ediţie a Concursului Internaţional de Tehnici de Interconectare în Electronică, care are loc la Bucureşti, în perioada 13-16 aprilie 2011.

Concursul se bazează pe cunoştinţele acumulate la cursurile de profil electronic cu privire la regulile de concepţie şi realizare a modulelor electronice analogice, digitale şi mixte, precum şi pe cunoştinţe avansate de proiectare a structurilor de interconectare PCB (circuite imprimate), avându-se în vedere atât tehnologia THT (Through Hole Technology) cât şi SMT (Surface Mounted Technology).

„Anul acesta participăm cu o echipă tânără, în formare, constituită în principal din studenţi de anul II. Ne dorim să reprezentăm Iaşul cu cinste, mai ales ca avem un loc I şi câteva menţiuni la ediţiile anterioare. Valoarea premiilor este importantă, locul I va fi premiat cu 5000 de lei, locul II cu 2500, locul III cu 1200, iar o menţiune va fi premiată cu 100 de lei ” – a declarat Conf. Univ. Dr. Tecla Castelia Goraş, coordonatorul echipei ieşene.

Concursul de Tehnici de Interconectare este itinerant, el fiind organizat şi la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi în anul 2005. Mai multe detalii despre participanţi şi programul complet se găsesc pe pagina oficială a concursului, la adresa www.tie.ro.

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *