free download 78 travel guides written by experts

Concurs de remixuri Luke Slater ‘Head Converter’

Premiul: lansarea unui EP în format vinyl la casa de discuri Mote-evolver

FOEM, netlabel si resursa de talente, gazduieste o competitie internationala de remixuri alaturi de legenda techno londoneza Luke Slater. Piesa castigatoare va fi lansata pe un EP in format vinyl la casa de discuri a lui Luke, Mote-Evolver. Sunt binevenite inscrieri din partea oricarui producator talentat. Concursul se va desfasura intre 1 aprilie si 30 iunie 2008 si are loc pe website-ul FOEM. Inca de la sfarsitul anilor ’80, Luke Slater este un nume arhicunoscut pe scena techno internationala. El a avut release-uri la numeroase case de discuri si sub diverse pseudonime, inclusiv sub alias-ul „Planetary Assault Systems”. Slater are un stil distinctiv, atat in creatiile proprii, cat si in remixurile sale pentru artisti precum Depeche Mode, Ken Ishii, Alter Ego, Slam, Ballistic Brothers, Joey Beltram sau Kenny Larkin. Faimos pentru aparitiile sale antrenante, in prezent se afla in etapa de pregatire a unui show live care forteaza limitele muzicii techno, incluzand in spectacol o trupa live de muzica electronica. Luke mixeaza deseori in renumitul club londonez „Fabric”, dar si pe plan international, si doreste sa isi promoveze noul spectacol in jurul lumii.

Piesa „Head Converter” a fost lansata spre sfarsitul anului 2006 pe EP-ul omonim. Luke foloseste in compozitie atat propria sa voce, cat si percutii live, iar rezultatul este un mix exploziv de tobe si muzica electronica. Remixul castigator va fi inclus pe un EP ce va fi lansat anul acesta la Mote-Evolver, casa de discuri independenta a lui Luke, fondata în 2006.

FOEM a organizat cu succes numeroase concursuri de remixuri in ultimii ani, alaturi de artisti precum Rob Acid, DJ Misjah, Gabriel Ananda sau Let’s Go Outside. Competitiile atrag sute de lucrari creative din partea artistilor internationali. DJ Misjah a comentat recent in legatura cu succesul concursului organizat impreuna cu FOEM, spunand ca „As face din nou asta, cu siguranta. Cateva mixuri foarte interesante au iesit din aceasta competitie si de abia astept sa vad EP-ul lansat.”

Mai multe detalii si informatii despre concurs pot fi gasite pe www.foem.info

FOEM este o agentie independenta de A&R (Artists & Repertoire), de promovare si de licenta, resursa de talente si netlabel, infiintata in 2003 in Cologne. FOEM este condusa de oameni din Germania, Olanda, Marea Britanie, China, Statele Unite si Romania, iar comunitatea cuprinde mii de artisti.

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *